ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
החתמת ציפורי אהבה- פתרון לנסיעה לשבת
מנהל: מפקחים
החתמת ציפורי אהבה- פתרון לנסיעה לשבת
בס"ד
שלום לכולם.
סוף סוף אני יושב מול המחשב...
אז רציתי לעדכן שהכנסתי הביתה, לפני שבועיים וחצי, גוזלים של הציפורי אהבה.
צירפתי כמה תמונות מכל שלב.
ברוך ה' הם בסדר גמור, חמודים שחבל על הזמן.
השאלה שלי היא- אני אמור לנסוע לשבת לאזור המרכז, כבר מהיום, האם אני יכול להוציאם מהאומנת ולקחת אותם בכלוב, או שזה מוקדם מדי?
תודה מראש,
אריאל
שלום לכולם.
סוף סוף אני יושב מול המחשב...
אז רציתי לעדכן שהכנסתי הביתה, לפני שבועיים וחצי, גוזלים של הציפורי אהבה.
צירפתי כמה תמונות מכל שלב.
ברוך ה' הם בסדר גמור, חמודים שחבל על הזמן.
השאלה שלי היא- אני אמור לנסוע לשבת לאזור המרכז, כבר מהיום, האם אני יכול להוציאם מהאומנת ולקחת אותם בכלוב, או שזה מוקדם מדי?
תודה מראש,
אריאל
Re: החתמת ציפורי אהבה- פתרון לנסיעה לשבת
אם אתה יכול תיקח את האומנת. אם אתה לא יכול תיקח אותם בכלוב קטן מכוסה או במבנה כדוגמת האומנת (אפשר קטן יותר) ותדאג שיהיה להם חמים ונעים.
תודה רבה אלי. אני יכול להתאמץ ולקחת את האומנת, פשוט האוטו עמוס...
ד"א, באיזה גיל הם היו כשהוצאתי אותם? התייחסתי כגיל שבועיים..
מתי אפשר להתחיל גמילה?
ד"א, באיזה גיל הם היו כשהוצאתי אותם? התייחסתי כגיל שבועיים..
מתי אפשר להתחיל גמילה?
אתה יכול כבר להתחיל בתהליך הגמילה. אפשר לפזר להם מזון בתחתית הכלוב ובכלי האוכל.
הגיל אכן בסביבות שבועיים.
הגיל אכן בסביבות שבועיים.
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
הערה לא קשורה: שים לב לרשת בתוך הקופסא ולרשת באומנת. רשת עדיף לקפל בקצוות ולא לחתוך כיוון שהקצוות עלולים לפצוע את התוכים.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
תודה אלי ותודה עוזי על העצה.
(סתם לידיעה, בסוף לקחתי את האומנת, הגענו בשלום והכל במקומו).
בשלב זה הם עדיין באומנת תחת 30 מעלות, 4 ארוחות וחושך בניהן. האם זה תקין? האם כדאי להעבירם לכלוב? אם לא, האם צריך להסיר את הכיסוי המחשיך את האומנת / להוציא אותם יותר וכו'?
אשמח לקבל עצות מבעלי נסיון בהחתמת ציפורי אהבה, כיצד להתנהג איתם, מה להרבות איתם ומה להמעיט וכו'..
ד"א הם מתוקים ברמות! הם כאלה תזזיתיים, כל התנועות שלהם באות בפולסים כאלה של היפר אקטיביים
.
(סתם לידיעה, בסוף לקחתי את האומנת, הגענו בשלום והכל במקומו).
בשלב זה הם עדיין באומנת תחת 30 מעלות, 4 ארוחות וחושך בניהן. האם זה תקין? האם כדאי להעבירם לכלוב? אם לא, האם צריך להסיר את הכיסוי המחשיך את האומנת / להוציא אותם יותר וכו'?
אשמח לקבל עצות מבעלי נסיון בהחתמת ציפורי אהבה, כיצד להתנהג איתם, מה להרבות איתם ומה להמעיט וכו'..
ד"א הם מתוקים ברמות! הם כאלה תזזיתיים, כל התנועות שלהם באות בפולסים כאלה של היפר אקטיביים
.Re: החתמת ציפורי אהבה- פתרון לנסיעה לשבת
אתה בהחלט יכול להעבירם לכלוב ולהתחיל בתהליך גמילה. לא צריך לכסות אותם בגיל הזה. תאפשר להם לראות מסביב ולהתרגל לתנועה ולמקום. כמובן שאפשר ורצוי לשחק עימם בארוחות ובין הארוחות.
בוקר טוב טוב ושבוע טוב לכולם.
איזה חמודים, היום שמתי אותם לקצת זמן בכלוב קטן והנחתי להם על נייר סופג תערובת זרעים ואחרי דקה הם התחילו להתעניין ואחרי זמן קצר הם התחילו ממש לאכול... איזה אלופים הם! (זה טיפ חשוב! כאשר התערובת באה על רקע הנייר הלבן ולא בכלי, אז הם לא יכולים להתעלם ממנה. ראיתי זאת גם אצל התוכונים. כמובן מדובר בשלב הראשוני..).
עכשיו אני אשים להם השרייה וכו', נראה אותם...
ד"א, אנחנו מרימים אותם המון לפני ארוחה ולאחריה, אבל כעת אעביר אותם לכלוב באופן קבוע, כך שיהיו נגישים יותר.
תודה רבה וכל טוב!
אריאל
איזה חמודים, היום שמתי אותם לקצת זמן בכלוב קטן והנחתי להם על נייר סופג תערובת זרעים ואחרי דקה הם התחילו להתעניין ואחרי זמן קצר הם התחילו ממש לאכול... איזה אלופים הם! (זה טיפ חשוב! כאשר התערובת באה על רקע הנייר הלבן ולא בכלי, אז הם לא יכולים להתעלם ממנה. ראיתי זאת גם אצל התוכונים. כמובן מדובר בשלב הראשוני..).
עכשיו אני אשים להם השרייה וכו', נראה אותם...
ד"א, אנחנו מרימים אותם המון לפני ארוחה ולאחריה, אבל כעת אעביר אותם לכלוב באופן קבוע, כך שיהיו נגישים יותר.
תודה רבה וכל טוב!
אריאל
שמח לשמוע, בהצלחה 

תודה רבה!