ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

שאלה לפני שאני מתחיל לגדל גרין ציקים

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
rlms
ביצה
ביצה

שאלה לפני שאני מתחיל לגדל גרין ציקים

שליחה על ידי rlms »

יש לי הזדמנות לקנות זוג גרין ציקים עובדים. ויש לי כמה שאלות לפני הקנייה...
1. הכלוב שיש לי כרגע הוא 80X50X50 זה יספיק להם?
2. איך אני יכול לדעת שהם באמת עבדו (חוץ מלהאמין למוכר)?
3. תנאים מסויימים שמיוחדים לגרין ציקים יש?

חוץ מזה אני יודע שהכלוב יכול להיות גבולי וכנראה שנצטרך לבנות אחד חדש במקרה כזה (נקווה שלא...) מאיפה אתם ממליצים לקנות רשתות (בטמבור לי הבית הרשתות עולות 110 שקל ל1X2 ונראה לי שאפשר למצוא בפחות...

תודה לעונים!
rlms
ביצה
ביצה

Re: שאלה לפני שאני מתחיל לגדל גרין ציקים

שליחה על ידי rlms »

עוד משהו קטן בכל מקרה מה עוד אפשר לגדל בכלוב של 80X50X50?
matan_175
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי matan_175 »

קצת קטן לגרינציקים .....
אין המלצות בקהילה על פי מה שאני יודע .
תקנה ממוכר אמין בעל שם שהוא לא ירצה להרוס בגלל מכירה קטנה ( זוג גרינציקים במופע פשוט זה כלום בשביל מגדל מנוסה ואמין - אף מגדל טוב לא יפיל את "השם" שלו בשביל 1000 וקצת ) .
rlms
ביצה
ביצה

שליחה על ידי rlms »

זה לא עניין של המלצות אבל אולי יש כל מיני קומבינות שמוכרים עושים שאם נדע אותם נוכל להנצל מהם... זה מקובל לבקש לערוך בדיקת בריאות ומין לפני שאני קונה אותם (קצת כמו טסט לרכב...)
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

בכלוב שציינת אתה יכול לגדל זוג ציפורי אהבה או זוג קוקטילים. גרינים הם תוכים פעילים וזקוקים למרחב גדול יותר. ישנם מגדלים שמגדלים זוגות גרין צ'יק בכלוב שציינת אבל כמו תמיד כלוב גדול יותר טוב יותר.
לגבי הרכישה. תקרא קצת במאמרים בקישור הבא כיצד לאבחן תוכי חולה אם כי לא תמיד אפשר לזהות תוכי חולה ע"י בדיקה ויזואלית.
http://www.tukinfo.com/parrtos-articles/

לגבי בדיקות . כל מה שמקובל על המוכר ועליך זה בסדר. אם תסכם עם המוכר על בדיקות מן הסתם תצטרך לשלם את העלויות.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”