ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

הבריחה הגדולה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
כרמימן
גוזל
גוזל
שם פרטי:: איתי כרמי

הבריחה הגדולה

שליחה על ידי כרמימן »

היום בבוקר יצאתי עם הגוזלים החוצה, ומכיוון שאינם יודעים לעוף לא דאגתי במיוחד.. אחרי שיחה ארוכה עם ההורים והדודים אחד הגוזלים פרס כנפיים ועף! לא ראיתי לאן, לא ראיתי לאיזה גובה, כלום! נכנסתי ללחץ מטורף! כל הגוף רעד ולא האמנתי שהגוזל הקטן שלי לא יחזור יותר.. בלי ארבע ארוחות ביום הוא ימות מרעב! אחרי חיפושים רבים התייאשתי ונכנסתי הביתה.. ישר גזרתי את נוצות התעופה של הגוזל השני.. אחרי שלוש או ארבע שעות אני פותח חלון ושומע מוזיקה. פתאום אני מזהה שריקות מוכרות.. יצאתי מהחלון וראיתי אותו על אחד העצים.. הכנתי לו אוכל לפתות אותו ועליתי לגג עם אחי ואחותי.. אחרי מופע תעופה ססגוני הוא שב לידיים שלי וישר רצתי עם שניהם הביתה וגזרתי את הגוזל השני.. התמונה שניות לפני התפיסה...
קבצים מצורפים
575717_2961795624316_681849938_n.jpg
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: הבריחה הגדולה

שליחה על ידי eli_lea »

מזל שהצלחת לתפוס אותו, בטוח שהוא לא היה שורד.
מספר הארוחות גרם לך לחשוב שמדובר בגוזל ללא יכולת תעופה אבל רואים בבירור בתמונה שצירפת מה הוא מפותח ואת נוצות התעופה
כמעט בצורה מושלמת. מה שאיפשר לו לעוף בלי בעייה.
תתחיל להוריד בארוחות ובמקביל תחשוף אותם למזון מוצק .
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”