ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פיסוק בקוקטייל
מנהל: מפקחים
פיסוק בקוקטייל
ערב טוב
אני מאכיל 2 קוקטיילים מתוקים מגיל 3 שבועות הם מקבלים המון אהבה מבני הבית
לאחד מהם אני קצת חושד שיש פיסוק קל ברגל הימנית כלומר כשאני שם אותה על שולחן היא טיפה מחליקה בצד ימין עד שעומדת
זה נראה שקצת מסתדר והיא עומדת יפה אך לפעמים היא הולכת אחורה [כשהיא על השולחן]
ניסינו לשים אותה בכלי צר אל היא יוצאת משם ורוצה ליהיות חופשיה
ניסינו גם לשים לה ספוג אך היא ממש מתנגדת ואין אפשרות לשים לה
מה עושים?האם להשאיר כך ולקוות שיסתדר לבד? או יש איזה כיוון אחר
תודה לכולכם
אני מאכיל 2 קוקטיילים מתוקים מגיל 3 שבועות הם מקבלים המון אהבה מבני הבית
לאחד מהם אני קצת חושד שיש פיסוק קל ברגל הימנית כלומר כשאני שם אותה על שולחן היא טיפה מחליקה בצד ימין עד שעומדת
זה נראה שקצת מסתדר והיא עומדת יפה אך לפעמים היא הולכת אחורה [כשהיא על השולחן]
ניסינו לשים אותה בכלי צר אל היא יוצאת משם ורוצה ליהיות חופשיה
ניסינו גם לשים לה ספוג אך היא ממש מתנגדת ואין אפשרות לשים לה
מה עושים?האם להשאיר כך ולקוות שיסתדר לבד? או יש איזה כיוון אחר
תודה לכולכם
Re: פיסוק בקוקטייל
אתה יכול להעלות תמונה? אם לא -
כשהיא עומד על משטח מחוספס, נגיד על מפת שולחן או מגבת, או אם היא על היד או על ענף, הרגליים מקבילות?
או שרגל אחת נוטה הצידה?
אם הרגל מחליקה על משטח חלק יחסית זה די נורמלי, זה לא אומר שיש פיסוק
אבל אם הרגל נוטה הצידה במצב קבוע, אז יש פיסוק.
זה גם נורמלי שגוזל ילך "רברס", בדרך כלל אם משהו מפחיד אותו, אולי תנועה מהירה או חפץ כלשהו...
בת כמה היא? תמונה ממש תעזור..
כשהיא עומד על משטח מחוספס, נגיד על מפת שולחן או מגבת, או אם היא על היד או על ענף, הרגליים מקבילות?
או שרגל אחת נוטה הצידה?
אם הרגל מחליקה על משטח חלק יחסית זה די נורמלי, זה לא אומר שיש פיסוק
אבל אם הרגל נוטה הצידה במצב קבוע, אז יש פיסוק.
זה גם נורמלי שגוזל ילך "רברס", בדרך כלל אם משהו מפחיד אותו, אולי תנועה מהירה או חפץ כלשהו...
בת כמה היא? תמונה ממש תעזור..
תודה על העזרה
כשהיא על היד אז בהתחלה היא כאילו לא עומדת טוב אך אחרי 3 שניות היא עומדת טוב
גם כשאני שם אותה על השולחן הרגל זזה פעמיים או שלוש ואז הוא מתייצב
כשהיא על היד אז בהתחלה היא כאילו לא עומדת טוב אך אחרי 3 שניות היא עומדת טוב
גם כשאני שם אותה על השולחן הרגל זזה פעמיים או שלוש ואז הוא מתייצב
אם היא כן מתייצבת וכן עומדת עם רגליים מקבילות אני בספק שיש פיסוק. בפיסוק התוכי לא מסוגל להצמיד את הרגליים בעצמו
לדעתי זה פשוט כי היא גוזל, זה נורמלי, גם על מקל בהתחלה קשה להם לטפס, לעמוד ולשמור על יציבות
לדעתי זה פשוט כי היא גוזל, זה נורמלי, גם על מקל בהתחלה קשה להם לטפס, לעמוד ולשמור על יציבות
הייתי קורא לזה כמו שאת אומרת לא פיסוק,אלא רגל קצת משוחררת כי הגוזל השני שיותר גדול ממנו ב 3 ימים בערך עומד בקלות לכן חשדתי
אכן בימים האחרונים יש שיפור ונקווה שימשיך כך
עוד שאלה מה הסיבה אם ברגל אחת הצפורניים מצוינות וברגל השניה עדיין אין ציפורניים?
אכן בימים האחרונים יש שיפור ונקווה שימשיך כך
עוד שאלה מה הסיבה אם ברגל אחת הצפורניים מצוינות וברגל השניה עדיין אין ציפורניים?
אין ציפורניים בכלל או שיש קצה של ציפורן? אם ברגל אחת צומחות ציפורניים גם ברגל שנייה צריכות ציפורניים לצמוח. יתכן שיש פגם גנטי. האם האצבעות שלמות?
האצבעות שלמות וכעת אני רואה שבשני האצבעות הקדמיות מתחיל לבצבץ ציפורן ובאחוריות עדיין לא
קשה לקבוע בוודאות. האם יש איחור בהתפתחות הציפורניים ברגל ואולי מדובר על התפתחות לקויה כתוצאה מחבלה כשהגוזל היה ממש קטן. אם אתה רואה שיש התחלה של ציפורן אני מאמין שהציפורניים יצמחו .
נראה לי שאתה טועה בגיל, כי בגיל 3 שבועות כבר יש להם ציפורניים והרגליים די מפותחות-גדולות

אם תרצה תפרט במה אתה מאכיל אותם וכמה, אם יש להם האטה בהתפתחות זה בד"כ קשור לתזונה
אם תרצה תפרט במה אתה מאכיל אותם וכמה, אם יש להם האטה בהתפתחות זה בד"כ קשור לתזונה
ההתפתחות דווקא מצוינת ב"ה הם כבר בני חודש אולי יותר ונראים כמעט בוגרים הנציפורניים שלהם דוקרות ... רק לאחד מהם ברגל אחת ציפורניים מושלמות ובשנייה מתחיל לבצבץ
לגביי התזונה הם אוכלים דייסה אני לא יודע את שמה אך רכשתי אותה ממגדל מומחה באזור מגוריי שמאכיל כבר שנים תוכים מהרבה סוגים מה שאני רואה שהם ממש טורפים את הדייסה...
לגביי התזונה הם אוכלים דייסה אני לא יודע את שמה אך רכשתי אותה ממגדל מומחה באזור מגוריי שמאכיל כבר שנים תוכים מהרבה סוגים מה שאני רואה שהם ממש טורפים את הדייסה...