ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בית הגידול הקטן שלי... (תוכונים)
מנהל: מפקחים
בית הגידול הקטן שלי... (תוכונים)
אז, לאחר הרבה זמן שלא גידלתי שום דבר ואחרי הרבה זמן שאני קורא להנהתי בפורום החלטתי לחזור לגדל...
אני מתחיל עם תוכונים בעיקר בגלל בעייה תקציבית, זמן ורצון להשתפשף לפני שנעבור לרצינים יותר...
בכל מקרה אתמול הבאתי שלוש זוגות שתי זוגות של אוסטרליים וזוג חצי אנגלי. אני רוצה לציין שהמגדל שמכר לי אותם נראה בחור רציני שלא מתעסק רק עם תוכים אלא גם עם שלל חיות אחרות (אבי שוורץ למי שמכיר) הוא הדריך אותי שעתיים ועברנו ביחד תוכי תוכי כדי למצוא את הטובים ביותר. חוץ מזה הוא מפרגן מאוד בעזרה ותמיכה טלפונית...
התמונות האחרות גדולות מדי אז אני אטפל בהם ואעלה אותם אחר כך...
אני אשמח לשמוע הערות תגובות והמלצות לטיפול
הנה התמונות:
אני מתחיל עם תוכונים בעיקר בגלל בעייה תקציבית, זמן ורצון להשתפשף לפני שנעבור לרצינים יותר...
בכל מקרה אתמול הבאתי שלוש זוגות שתי זוגות של אוסטרליים וזוג חצי אנגלי. אני רוצה לציין שהמגדל שמכר לי אותם נראה בחור רציני שלא מתעסק רק עם תוכים אלא גם עם שלל חיות אחרות (אבי שוורץ למי שמכיר) הוא הדריך אותי שעתיים ועברנו ביחד תוכי תוכי כדי למצוא את הטובים ביותר. חוץ מזה הוא מפרגן מאוד בעזרה ותמיכה טלפונית...
התמונות האחרות גדולות מדי אז אני אטפל בהם ואעלה אותם אחר כך...
אני אשמח לשמוע הערות תגובות והמלצות לטיפול
הנה התמונות:
Re: בית הגידול הקטן שלי... (תוכונים)
התוכונים נראים יפה. לא רואים את כל הכלוב והיכן מיקמת את כלי האוכל וכו' ולכן קשה להעיר.
הדלת נראית מאוד לא בטיחותית ולא סגורה היטב. תוודא שהיא סגורה בצורה טובה כדי שלא ימלטו.
לגבי גודל הכלוב, קח בחשבון שלאחר הריבוי ויציאת גוזלים הוא יהיה קטן ולכן תתכונן לזה עם כלוב נוסף.זאת כמובן במידה ואינך מתכוון להעביר את הגוזלים.
הרבה הצלחה בגידול וכמובן נשמח לעידכונים.
הדלת נראית מאוד לא בטיחותית ולא סגורה היטב. תוודא שהיא סגורה בצורה טובה כדי שלא ימלטו.
לגבי גודל הכלוב, קח בחשבון שלאחר הריבוי ויציאת גוזלים הוא יהיה קטן ולכן תתכונן לזה עם כלוב נוסף.זאת כמובן במידה ואינך מתכוון להעביר את הגוזלים.
הרבה הצלחה בגידול וכמובן נשמח לעידכונים.
האוכל הוא נקודה בעיתית... כרגע ישנה קערית אחת שמונחת על הרצפה ושני מתקני מים. בתקווה שבתחילת החודש עם המשכורת אני אוכל לקנות מתוכי שופס את המאכילה המסתובבת...
הכלוב הוא כלוב של 50X50X80 ואני ממש לא מתכוון להשאיר שם את הגוזלים. (הכוונה היא להוציא אותם להאכלות יד)
יש לי בעיה עם הדלתות של הכלוב מכיוון שלא מצאתי דרך לעשות דלתות נורמאליות (יש לי עוד רשת) רעיונות יתקבלו בברכה
הכלוב הוא כלוב של 50X50X80 ואני ממש לא מתכוון להשאיר שם את הגוזלים. (הכוונה היא להוציא אותם להאכלות יד)
יש לי בעיה עם הדלתות של הכלוב מכיוון שלא מצאתי דרך לעשות דלתות נורמאליות (יש לי עוד רשת) רעיונות יתקבלו בברכה
המאכילות המסתובבות לא מתאימות לתוכונים.הן מתאימות לתוכים בינונים וגדולים. מה שאתה צריך לרכוש זה כלי אוכל מפלסטיק כמו בקישור הבא:
Re: תוכון שמפזר את האוכל
לגבי הדלת, את הדלת צריך להתאים שהגובה יהיה זהה לפתח והרוחב (לצדדים הדלת תהיה גדולה במשבצת לפחות מכל צד.
תחבר את הדלת בחלקה העליון כך שכדי לפתוח אתה מרים אותה וכשאתה עוזב היא נופלת כלפי מטה.
אתה יכול לקשור את הדלת למעלה עם חוט ברזל אבל אל תהדק מידי כדי שהיא תנוע כלפי מטה בחופשיות.
לסגירה אתה יכול להשתמש בתפס כמו של מחזיק מפתחות או בקפיץ כמו בקישור הבא:
http://www.tukishops.com/%D7%95%D7%95-% ... D7%AA.html
Re: תוכון שמפזר את האוכל
לגבי הדלת, את הדלת צריך להתאים שהגובה יהיה זהה לפתח והרוחב (לצדדים הדלת תהיה גדולה במשבצת לפחות מכל צד.
תחבר את הדלת בחלקה העליון כך שכדי לפתוח אתה מרים אותה וכשאתה עוזב היא נופלת כלפי מטה.
אתה יכול לקשור את הדלת למעלה עם חוט ברזל אבל אל תהדק מידי כדי שהיא תנוע כלפי מטה בחופשיות.
לסגירה אתה יכול להשתמש בתפס כמו של מחזיק מפתחות או בקפיץ כמו בקישור הבא:
http://www.tukishops.com/%D7%95%D7%95-% ... D7%AA.html
מאיפה משיגים את הכלי האכלה הזה? (הארוך)
תודה על התשובות אני אשפצר בקרוב את את הכלוב ואני אעלה תמונות בקרוב
תודה על התשובות אני אשפצר בקרוב את את הכלוב ואני אעלה תמונות בקרוב
צריך להימצא בחנויות לחיות מחמד
כלי האכלה לציפורים אתה יכול למצוא בחנות חיות בית
[links][/links]
[links][/links]