אהלן אהלן,
למישהו יש ניסיון עם לורי מיטשל?
הם תוכים נוחים לטיפול? רעשנים?
קלים להחתמה?
מישהו מכיר מחיר מומלץ לזוג מחובר?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חוות דעת על לורי מיטשל
מנהל: מפקחים
Re: חוות דעת על לורי מיטשל
ממש כמו הלורי קשת.שיך למשפחת הלוריקיטים שהם הקטנים במשפחה (26ס"מ)והרעשנים יותר.
רמת רעש בינונית אשר מתגברת בעונת החיזור והריבוי.
ההחתמה לא קשה יותר ומיוחדת מסוגים אחרים. למגדלים בעלי ניסיון קל יותר.
כזוג צריכים כלוב רבייה גדול ככל שניתן מאחר והם אנרגטים ופעילים. מינימום כלוב מטר מרובע.
תא הטלה -40*20*40 בצורת L
תטולה - בדרך כלל 2 ביצים, יכולים לעשות 2-3 סבבים בעונה.
כהאכלת יד חברותיים, די פעילים עם כושר דיבור. רמת רעש למוחתם די סבירה לתוכי בגודלו, בדרך כלל ירעיש יותר בבוקר ובערב.
תזונה- דייסה ללורים והרבה הרבה פירות בשלים.
ליכלוך- לשלשת נוזלית שמושפרצת ומונעת מהרבה מגדלים להחזיקם בבית כהאכלות יד ואף כזוגות.
רמת רעש בינונית אשר מתגברת בעונת החיזור והריבוי.
ההחתמה לא קשה יותר ומיוחדת מסוגים אחרים. למגדלים בעלי ניסיון קל יותר.
כזוג צריכים כלוב רבייה גדול ככל שניתן מאחר והם אנרגטים ופעילים. מינימום כלוב מטר מרובע.
תא הטלה -40*20*40 בצורת L
תטולה - בדרך כלל 2 ביצים, יכולים לעשות 2-3 סבבים בעונה.
כהאכלת יד חברותיים, די פעילים עם כושר דיבור. רמת רעש למוחתם די סבירה לתוכי בגודלו, בדרך כלל ירעיש יותר בבוקר ובערב.
תזונה- דייסה ללורים והרבה הרבה פירות בשלים.
ליכלוך- לשלשת נוזלית שמושפרצת ומונעת מהרבה מגדלים להחזיקם בבית כהאכלות יד ואף כזוגות.
אם אתה מתכוון לרכוש על מנת לגדל גוזלים ולמכור על אותו עיקרון אתה יכול לרכוש לורי קשת,סווינסון וכו' .בסך הכל אין ביקוש מיוחד ללורי מיטשל (לא שאני יודע עליו) או ללורים בכלל בגלל הליכלוך שהם יוצרים בלשלשת ובגלל המזון המיוחד.
בסך הכל אם אתה "משוגע" דווקא ללורי מיטשל ומוכן לשלם בעבור זה הייתי אומר ש 1800 ש"ח לזוג זה הטופ.
כמובן שזה תלוי באיכות הזוג.
לעומת זאת אפשר להשיג זוגות של לורי קשת גם ב 1400ש"ח ופחות.
בסך הכל אם אתה "משוגע" דווקא ללורי מיטשל ומוכן לשלם בעבור זה הייתי אומר ש 1800 ש"ח לזוג זה הטופ.
כמובן שזה תלוי באיכות הזוג.
לעומת זאת אפשר להשיג זוגות של לורי קשת גם ב 1400ש"ח ופחות.
מעולה. תודה רבה.
אני שואל כי מישהו הציע לי לרכוש זוג כזה...
משום מה, בזמן האחרון פונים אליי כל מיני מוזרים שכאלה מאילת בכל מיני הצעות מוזרות...
יש בכלל משתמשים נוספים מאילת כאן באתר?
אולי אפשר לתת למשתמשים באתר אפשרות למצוא משתמשים נוספים מאזור מגוריהם? (בטח עכשיו אתה חושב למה אני לא כותב את זה בהצעות לשיפור...).
באופן אישי אני מחשיב את משתמשי האתר הזה (ולא שיש לזה סימוכין) כאמינים יותר מאשר סתם מגדל שאני פוגש ברחוב או באתר יד שניה ולכן הייתי שמח להכיר משתמשים מאזור אילת.
אני שואל כי מישהו הציע לי לרכוש זוג כזה...
משום מה, בזמן האחרון פונים אליי כל מיני מוזרים שכאלה מאילת בכל מיני הצעות מוזרות...
יש בכלל משתמשים נוספים מאילת כאן באתר?
אולי אפשר לתת למשתמשים באתר אפשרות למצוא משתמשים נוספים מאזור מגוריהם? (בטח עכשיו אתה חושב למה אני לא כותב את זה בהצעות לשיפור...).
באופן אישי אני מחשיב את משתמשי האתר הזה (ולא שיש לזה סימוכין) כאמינים יותר מאשר סתם מגדל שאני פוגש ברחוב או באתר יד שניה ולכן הייתי שמח להכיר משתמשים מאזור אילת.
יש אפשרות להוסיף למשתמש מיקום שיצויין בפרופיל בדיוק כמו אצלך. לא כולם עושים זאת. בכל מקרה אתה יכול לפתוח נושא בעל האתר ולבקש שחברים יציינו באילו ערים בארץ הם נמצאים.