ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
וזה כלוב לריבוי נישאר לי לבנות לו רק דלת ולהשים לו מקומות שהתוכים יוכלו לעמוד
רציתי שתתנו לי ביקורת על איך שבניתי את הכלוב הכול עבודת יד שלי
ואיפה למקם את התאי הטלה ?
כן אני אשים עיתונים שאוכל להחליף להם ..
ואלי תווודה רבה על ההצעה של הדלת אני יעשה ככה וברגע שהכלוב יהיה גמור אני יעלה תמונה..
ואשמח שתעזרו לי איך למקדם להם את עמודי הישיבה? ויש לי מקלות כאלה עגולים כמו של המטאטא אם זה בסדר ?
תווודה רבה לכל העוזרים ולכל התומכים (:
אני הייתי מוותר על כמה סנטימטרים ושם רשת למטה כמו שכבר נאמר ועושה פתח שבו אוכל לשלוף כל דבר (כמו פוליגל מקופל) עבור ניקוי קל מבלי הצורך לפתוח דלת ולהתסכן בבריחה.
אם זה הכלוב עבור התוכונים, מקלות מטאטא לא יתאים. אתה יכול לשים ואף מומלץ ענפים מעץ פרי כל שהוא ודיי דקים שיהיה נוח לתוכים לאחוז בהם.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע. UziDesign ** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
זו רשת לולים \ יונים ממש גרועה היא נהית חלודה בדרך כלל תוך כמה שבועות .
בנוסף החורים ברשת גודלים עם הזמן ומתרחבים עד שמאפשרים בריחה קלה .
יש רשת מרובעים איכותית עולה 15 ש"ח למטר .
הרשת הזאת אצלי כבר מלא זמן ולא החלידה ואין שום סיבה שהתרשת תתרחב כי אין עליה שום לחץ ושום דבר שימתח אותה אז אין שום סיבה שהתוכונים יבריחו ..
וברגע שאני יראה שיש בעיה עם הרשת שהיא מתחילה להחליד או להתרחב אני ישר אחליף אותה לרשת ריבועים וכל מקרה תוודה ...
אם יש למישהו עוד הצעות לשיפור הכלוב ולתיקון טעיות אשמח לשמוע ... (:
וענפים מעצים שיש לי בגינה היו טובים למעמד התוכים ?