שלום.
יש לי תוכית קווקרית בת שנתים ויש לה בעיות התנהגות..
היא ממש ממש מפונקת היא עולה עלי כול הזמן יושנת איתי מתקלחת איתי מחכה שאני רק ילטף אותו
ואני נותן לה את כול צומת הלב אפילו יותר משני הכלבים שלי בהתחלה חשבתי שתוכי זה לא חיה עד כדי שדורשת צומת לב אבל גילתי שטעיתי.
מה אני יכול לעשו כדי שהיא תהיה קצת פחות תלותית ועצמאית?
עוד משהוא היא תקופת את אבא של י ואחי ולא פעם פצע אותם היא ממש עפה מהכלוב עד אלהם ונושכת מה אני יכול לעשות כדי היא לא תנשך אותם?
עוד משהוא יש לי שאלה מה התחולת החיים של קוורית בשבי?
אני שמעתי שזה בין 30-35שנה ואני ממש מפחד לפרד ממנה כי מאוד מאוד נקשרתי עליה וגם אמא שלי
עוד משהוא איפה אפשר לקנות קווקר זכר שיודעים בוודאות שהוא זכר וכמה זה עולה?
חאני רוצה לקנות באזור המרכז תל אביב ראשון לציון חולון כי אני עצמי גר בת ים.
תודה מ ראש על התשבות וסליחה על השגאיו כתיב וחוסר ארגון אני לקוי למדיה בכתיבה וברארגן עצכם סליחה.
בברכה מתן
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכי קווקרית מופנקת ברמות.
מנהל: מפקחים
תוכי קווקרית מופנקת ברמות.
נערך לאחרונה על ידי matan147 ב 04 נובמבר 2012 15:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: תוכי קווקרית מופנקת ברמות.
היי מתן,
הקוואקרית שלך מפונקת ברמות בגלל שאיפשרת לה להפוך למפונקת. מי לא רוצה שיפנקו אותו, ישחקו איתו, ילטפו אותו ויצ'פרו אותו? כל בעל חיים שמורגל לחברת בני אדם ירצה בזה. אפילו אנחנו בני האדם .
תוכי זו חיה שדורשת תשומת לב אליו היא הורגלה. אם הרגלת את התוכי שחלק ניכר מהזמן אתה נותן לו יחס זה היחס שהתוכי ידרוש.
לכן, תמיד אני ממליץ לתת לתוכי יחס בכמות כזאת שאפשר לעמוד בה לאורך זמן. כך אין עליות וירידות חדות והתוכי לא מרגיש פתאום נטוש ועזוב כאשר המינון יורד.
מה שעליך לעשות זה להוריד את רמת היחס שאתה נותן לה אבל חשובלעשות זאת בהדרגה ולאורך זמן כדי שלא תפתח בעיות התנהגות.
במקביל כדי שהיחס לא יחסר לה חשוב מאוד לאבזר את הכלוב בצעצועים חדשים ובהרבה אביזרים שיפיגו את השיעמום.
תקיפת בני הבית ע"י התוכי מצביע על כך שהיא חשה כלפיך כאל בן זוג. בעצם התוכי שלך סימנה את השטח כטריטוריה שלה והיא מגינה עליה מפני "פולשים" . זה דבר שמתפתח כתוצאה מגישה לא נכונה של בני הבית. תוכי הינו יצור חברותי שחי בלהקות. אם היחס מצד שאר בני הבית היה טוב והגישה נכונה המצב היה נמנע. כרגע ניתן לנסות ולקרב את התוכי לשאר בני הבית ע"י כך שאתה תהיה שותף לכך . תרגיע את התוכי כאשר אתה בקירבת בני המשפחה. נסה לאפשר להם ללטף את התוכי כאשר הוא נמצא על ידך תוך כדי שאתה מרכיע אותו. בקש מבני הבית שיתנו לתוכי צ'ופרים שהוא מאוד אוהב וכן הלאה. זהו תהליך ארוך ודורש סבלנות.
תוכי קוואקר חי בסביבות 25 שנה בתנאי מחייה טובים.
כדי לדעת את מינו של התוכי בוודאות יש לבצע בדיקת מין (זוויג) במעבדה. כל וטרינר יכול לעשות זאת.
לגבי רכישת התוכי, פתח נושא בפורום המתאים פורום "קנייה מכירה" ובמידה ויש יפנו אליך.
הקוואקרית שלך מפונקת ברמות בגלל שאיפשרת לה להפוך למפונקת. מי לא רוצה שיפנקו אותו, ישחקו איתו, ילטפו אותו ויצ'פרו אותו? כל בעל חיים שמורגל לחברת בני אדם ירצה בזה. אפילו אנחנו בני האדם .
תוכי זו חיה שדורשת תשומת לב אליו היא הורגלה. אם הרגלת את התוכי שחלק ניכר מהזמן אתה נותן לו יחס זה היחס שהתוכי ידרוש.
לכן, תמיד אני ממליץ לתת לתוכי יחס בכמות כזאת שאפשר לעמוד בה לאורך זמן. כך אין עליות וירידות חדות והתוכי לא מרגיש פתאום נטוש ועזוב כאשר המינון יורד.
מה שעליך לעשות זה להוריד את רמת היחס שאתה נותן לה אבל חשובלעשות זאת בהדרגה ולאורך זמן כדי שלא תפתח בעיות התנהגות.
במקביל כדי שהיחס לא יחסר לה חשוב מאוד לאבזר את הכלוב בצעצועים חדשים ובהרבה אביזרים שיפיגו את השיעמום.
תקיפת בני הבית ע"י התוכי מצביע על כך שהיא חשה כלפיך כאל בן זוג. בעצם התוכי שלך סימנה את השטח כטריטוריה שלה והיא מגינה עליה מפני "פולשים" . זה דבר שמתפתח כתוצאה מגישה לא נכונה של בני הבית. תוכי הינו יצור חברותי שחי בלהקות. אם היחס מצד שאר בני הבית היה טוב והגישה נכונה המצב היה נמנע. כרגע ניתן לנסות ולקרב את התוכי לשאר בני הבית ע"י כך שאתה תהיה שותף לכך . תרגיע את התוכי כאשר אתה בקירבת בני המשפחה. נסה לאפשר להם ללטף את התוכי כאשר הוא נמצא על ידך תוך כדי שאתה מרכיע אותו. בקש מבני הבית שיתנו לתוכי צ'ופרים שהוא מאוד אוהב וכן הלאה. זהו תהליך ארוך ודורש סבלנות.
תוכי קוואקר חי בסביבות 25 שנה בתנאי מחייה טובים.
כדי לדעת את מינו של התוכי בוודאות יש לבצע בדיקת מין (זוויג) במעבדה. כל וטרינר יכול לעשות זאת.
לגבי רכישת התוכי, פתח נושא בפורום המתאים פורום "קנייה מכירה" ובמידה ויש יפנו אליך.
תודה רבה..
על התשבוה המופרטת.
עניתה לי פשוט במקצעיות והברתי לי הרבה ברים. לגבי הגידול שלה.
עזרתה לי מאוד
על התשבוה המופרטת.
עניתה לי פשוט במקצעיות והברתי לי הרבה ברים. לגבי הגידול שלה.
עזרתה לי מאוד
מחזקת את דברי קודמיי , בנוסף אם תצטרך עזרה אני יכולה לעזור לך , אני מגדלת קוואקר ממושמע בבית (: