ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

תשוקה מינית

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
דדון
ביצה
ביצה
שם פרטי:: יש כינוי

תשוקה מינית

שליחה על ידי דדון »

שלום לכם. אני מגדל הרבה מאוד שנים תוכים מכל הסוגים. אני כבר הרבה מאוד זמן עוקב אחרי הפורום הזה ופורומים אחרים ואני רוצה להגיד
שהפורום שלכם הכי מקצועי שראיתי. החלטתי להירשם בשביל לשאול שאלה מחשוב לי לקבל תשובה מקצועים ואני חושב שאני אקבל אותה רק כאן.
כמו שאמרתי אני מגדל הרבה מאוד שנים ובתקופה האחרונה אני שומע על המלצות לתת לתוכים צמח שנקרא יוהמב שמגביר את התשוקה המינית של התוכים. האם נכון?האם כדאי להשתמש בצמח זה?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

Re: תשוקה מינית

שליחה על ידי eli_lea »

ברוך הבא,

אתה מדבר כנראה על צמח שנקרא "יוהימבה" yohimbe שמייחסים לו סגולות כמעורר תשוקה מינית בבני אדם ובבעלי חיים.
מדובר בצמח שלפי מיטב הבנתי עדיין לא הוכח שיש לו את היכולות המדוברות. הפעולה של הצמח הינה הרחבת כלי דם והגברת זרימת דם
לגפיים. אני לא הייתי מציע לך לבצע ניסיונות על התוכים שלך. הרחבת כלי דם יכולים לגרום לחולשה, לשיתוק לבעיות חמורות במערכת העיכול וקראתי שגם לגרום לפסיכוזה בבני אדם. לדעתי שימוש בצמח זה עלול במקרה הטוב לא לעשות כלום ובמקרה הגרוע עלול לגרום למוות לתוכים.

לא יודע מי סיפר לך על הצמח אבל בכל פעם צצות "תגליות מרעישות". בדרך כלל זה מופץ ע"י מגדלים שהם בעצמם לא משתמשים ב"תגליות" ומחכים לראות מה התוצאות אצל מי שהם סיפרו לו על הניסים והנפלאות.
בית גידול עם תנאי ממשק טובים, עם תזונה נכונה ומאוזנת, עם הרבה אהבה יתרבה בצורה הטובה ביותר שיש מבלי תוספים שמסכנים את התוכים.
שמח שכך אתה מרגיש לגבי האתר ושמח יותר שפנית לקבל דעה בעניין.

בהצלחה.
דדון
ביצה
ביצה

שליחה על ידי דדון »

נכון אתה צודק! זה הצמח שדיברתי עליו והמליצו לי עליו. חשבתי להשתמש בצמח בגלל שהעונה שעברה הייתה כמעט ללא תוצאות. יש לך רעיון למה זה?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

זה יכול להיות בגלל מגוון סיבות, למשל תזונה לקויה, הפרעות של מזיקים, מחלות ועוד.
אין לי מספיק פרטים שאוכל להשיב לשאלה מאחר והיא כללית מידי. אם תרצה לפרט על התנאים אולי אוכל למצוא את הסיבה.
דדון
ביצה
ביצה

שליחה על ידי דדון »

אני נותן להם כופתיות של פסטיקוס וקצת השרייה שאני מכין מכמה סוגים. אין לי מזיקים שראיתי. יש לי 4 זוגות ג'אקו ו4 זוגות אקלקטוס
היו לי יותר ונגנבו לי לפני חמישה חודשים בפריצה שהייתה לי.מאז אני לא מכניס אנשים אלי ולא מפרסם כתובת.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אני כבר יכול להגיד לך שיש לך בעיה בתזונה. אני לא יודע בקשר לתנאי המחייה, מה שאומר גודל כלוב מיקום הפרעות וכו' אבל התזונה הינה נדבך חשוב מאוד בריבוי ואף בין החשובים. תזונה ענייה או לא איכותית יכולה בהחלט לעשות את השינוי בין ריבוי מוצלח לבין זה שהזוגות לא מתרבים כלל.
דדון
ביצה
ביצה

שליחה על ידי דדון »

מה אתה מציע לי לעשות?להחליף את האוכל או להוסיף לדברים?מה צריך?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

תפתח בבקשה נושא חדש למען הסדר הטוב ותקבל מענה.
תודה.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”