שלום לכולם!
אני מעוניינת לקנות מנורה שמכילה חומר דוחה יתושים כזה שמחברים לחשמל , האם זה מסוכן לתוכי?
או שניתן לקנות ללא בעיה
תודה לכל המגיבים
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
האם מותר להשתמש במנורה נגד יתושים כאשר יש תוכי בבית
מנהל: מפקחים
- SummerNight
- ביצה

האם מותר להשתמש במנורה נגד יתושים כאשר יש תוכי בבית
Jacki , קוניור גרין צ`יק.
Re: האם מותר להשתמש במנורה נגד יתושים כאשר יש תוכי בבית
שאלה מצויינת . את צריכה לבדוק עם היצרן. ישנם הרבה סוגים של חומרים ולרוב מצויין ע"ג האריזה האם אפשרי להשתמש בקירבת בעלי חיים או לא.
אני מציע לבדוק יותר לעומק ולא להסתפק בכך שמצויין שאין בעייה בקירבת בעלי חיים מאחר ואנו יודעים שתוכים וציפורים מאוד רגישים לריחות ולנשימת חומרים.
כדאי לנסות ולמצוא פיתרונות שאינם על בסיס חומרים שמופצים באויר כגון מנורות שמושכות אליהן את היתושים וחרקים וכו'.
אני מציע לבדוק יותר לעומק ולא להסתפק בכך שמצויין שאין בעייה בקירבת בעלי חיים מאחר ואנו יודעים שתוכים וציפורים מאוד רגישים לריחות ולנשימת חומרים.
כדאי לנסות ולמצוא פיתרונות שאינם על בסיס חומרים שמופצים באויר כגון מנורות שמושכות אליהן את היתושים וחרקים וכו'.