ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קולות של קוקוטיילים
מנהל: מפקחים
קולות של קוקוטיילים
שלום
ישלי שני קוקוטיילים בני 7 חודשים אני כמעט בטוח שזה זכר ונקבה ומתי ואחותי מתקרבת לכלוב אחד מתכופף ופותח את הכנפיים מעט ומקרקר ומסתכל על אחותי וזז מצדד לצד והשני מתנפח ומריח לו תתחת
הייתי רוצה לדעת מה זה אומר
תודה מראש
ישלי שני קוקוטיילים בני 7 חודשים אני כמעט בטוח שזה זכר ונקבה ומתי ואחותי מתקרבת לכלוב אחד מתכופף ופותח את הכנפיים מעט ומקרקר ומסתכל על אחותי וזז מצדד לצד והשני מתנפח ומריח לו תתחת
הייתי רוצה לדעת מה זה אומר
תודה מראש
Re: קולות של קוקוטיילים
זה אומר שהם מתגוננים מפניה. הניפוח והתזוזה מצד לצד מיועדים להפחיד אותה ולגרום לה להתרחק.
יש דרך אולי לשלוח סרטון בפלאפון?
לא ניראה הותגוננות כי רק שהיא בא הם ישר באים אלי ורק אחד מקרקר ואם אני יעמוד בצד אחד של הכלוב והיא בצד אחד הם ירוצו אליה ולא אליי הייתי רוצה לשלוח סרטון בפלאפון למישהו אני מת לדעת מה זה הקולות האלה
תודה
תודה
אתה יכול להעלות סירטון ליוטיוב למשל ולתת קישור.
*יש כפתור "ערוך" בתחתית ההודעה . השתמש בו כדי להוסיף תכתובת אם לא ענו לך בינתיים.
*יש כפתור "ערוך" בתחתית ההודעה . השתמש בו כדי להוסיף תכתובת אם לא ענו לך בינתיים.
הסירטון נמצא בפלאפון שלי
אין אפשרות להעלאת סירטונים ישירות לאתר. אם יש לך שאלות בנושא העלאת סירטון פתח נושא בפורום "על האתר" עם השאלות .
הנקבה מוכנה להיזדווג הזככר לא
אז מה לעשות אני לא מבדיל בין הזכר לנקבה יש אחד שתמיד מריח לשני תתחת
לשים להם כבר תא הטלה?
לשים להם כבר תא הטלה?