ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סוף סוף מיקה מדברת
מנהל: מפקחים
סוף סוף מיקה מדברת
בוקר טוב לכולם
היום בבוקר קמתי לקולות של חתול ואני יודעת שהחתול שלנו לא עושה קולות כאילו ואני ההיתי בטוחה שנכנס חתול אז קמתי לחפש ולהפתעתי זאות ההיתה מיקה שמחכה חתול ועכשיו בפעם הראשונה היא אומרת את השם שלה נכון שלא הכי ברור אבל זה היום הראשון שלה אז אני מוותרת לה
סוף סוף אחרי כמעט 3שנים היא התחילה לדבר אני ההיתי כבר מיואשת ממנה וחשבתי שאני ההיה %1 שלה התוכי לא מדבר
אני ממש מאושרת שהיא סוף סוף התחילה לדבר ואחרי המון שעות של השקעה עם מיקה ופינוקים בלי סוף היא מדברת
שהיה לכולם יום נפלא כי שלי התחיל ממש בכייף
סתוית
היום בבוקר קמתי לקולות של חתול ואני יודעת שהחתול שלנו לא עושה קולות כאילו ואני ההיתי בטוחה שנכנס חתול אז קמתי לחפש ולהפתעתי זאות ההיתה מיקה שמחכה חתול ועכשיו בפעם הראשונה היא אומרת את השם שלה נכון שלא הכי ברור אבל זה היום הראשון שלה אז אני מוותרת לה
סוף סוף אחרי כמעט 3שנים היא התחילה לדבר אני ההיתי כבר מיואשת ממנה וחשבתי שאני ההיה %1 שלה התוכי לא מדבר
אני ממש מאושרת שהיא סוף סוף התחילה לדבר ואחרי המון שעות של השקעה עם מיקה ופינוקים בלי סוף היא מדברת
שהיה לכולם יום נפלא כי שלי התחיל ממש בכייף
סתוית
Re: סוף סוף מיקה מדברת
בדיוק לזה חיכיתי. עשית לי את היום בפירוש.
כשהגעת אלי לרכוש את מיקה עם משפחתך ידעתי ללא ספק שמיקה הולכת לבית שבו היא תקבל את הטוב ביותר. אם מבחינת תזונה ואם מבחינת יחס וטיפול הולם. מסתבר שלא טעיתי. מאז דיברנו לא מעט על כך שמיקה לא מדברת. כמו שאמרתי היא הייתה היחידה ש"הרסה"
לי את הסטטיסטיקה של 100% תוכים מדברים שיצאו מבית הגידול שלנו.
עכשיו נותר לפתח את הדיבור. לשבח אותה על הניסיונות ולחזור על המילים שההיא אומרת מעט לאט ובירור.
תתקשרי איתה בהתחלה גם ובעיקר ממקומות שהיא לא בקשר עין איתך ועם אחרים.
האם היא עדיין מופרדת משאר התוכים? מה קורה עם ההפרדה?
שמח מאוד בשבילכם.
כשהגעת אלי לרכוש את מיקה עם משפחתך ידעתי ללא ספק שמיקה הולכת לבית שבו היא תקבל את הטוב ביותר. אם מבחינת תזונה ואם מבחינת יחס וטיפול הולם. מסתבר שלא טעיתי. מאז דיברנו לא מעט על כך שמיקה לא מדברת. כמו שאמרתי היא הייתה היחידה ש"הרסה"
לי את הסטטיסטיקה של 100% תוכים מדברים שיצאו מבית הגידול שלנו.
עכשיו נותר לפתח את הדיבור. לשבח אותה על הניסיונות ולחזור על המילים שההיא אומרת מעט לאט ובירור.
תתקשרי איתה בהתחלה גם ובעיקר ממקומות שהיא לא בקשר עין איתך ועם אחרים.
האם היא עדיין מופרדת משאר התוכים? מה קורה עם ההפרדה?
שמח מאוד בשבילכם.

בוקר טוב אלי
כן גם לי מיקה עשתה את היום היא מהבוקר אומרת את השם שלה ובמרץ רב
אני ומשפחתי חזרנו אתמול מאיילת ואחרי סוף שבוע שהיא ההיתה לבד (עם פיקוח של המשפחה ) וטלוויזיה פתוחה היא כנראה ההיתה צריכה להתאמן לבד והיום בבוקר היא אמרה את השם שלה וקולות של חתול אני באמת חשבתי שיש חתול בבית
אני לא צריכה להגיד לך כמה אושר זה גרם לי שהבנתי שהיא זאות שעושה את הקולות
אני רק מקווה שזה ימשיך ולא יעבור עוד 3 שנים עד למילה הבאה שלה
ולגבי שאלתך כן היא מופרדת משאר התוכים היא שומעת אותם אבל לא רואה היא נמצאת במעבר של הסלון לחדרים והיא בעמדת צפיה על כל הבית והתוכים האחרים אחרי קיר במטבח
וכן היא באמת הגיעה לבית שאוהב חיות והיא מפונקת לא קטנה ואולי בגלל זה היה לה עיקוב בדיבור
אמרתי לך בהמון שיחות שלנו שאנחנו אוהבים אותה גם אם היא לא תדבר אני ישאיר אותה אצלי
בכל אופן למסר שיש לי לכולם לא להתייאש ואני מדברת איתה כל הזמן גם כשאני בחדרים היא שומעת אותי
אני ימשיך לעדכן ושהיה לכולם יום נעים ומקסים
אלי תמסור ד״ש ללאה
סתוית
כן גם לי מיקה עשתה את היום היא מהבוקר אומרת את השם שלה ובמרץ רב
אני ומשפחתי חזרנו אתמול מאיילת ואחרי סוף שבוע שהיא ההיתה לבד (עם פיקוח של המשפחה ) וטלוויזיה פתוחה היא כנראה ההיתה צריכה להתאמן לבד והיום בבוקר היא אמרה את השם שלה וקולות של חתול אני באמת חשבתי שיש חתול בבית
אני לא צריכה להגיד לך כמה אושר זה גרם לי שהבנתי שהיא זאות שעושה את הקולות
אני רק מקווה שזה ימשיך ולא יעבור עוד 3 שנים עד למילה הבאה שלה
ולגבי שאלתך כן היא מופרדת משאר התוכים היא שומעת אותם אבל לא רואה היא נמצאת במעבר של הסלון לחדרים והיא בעמדת צפיה על כל הבית והתוכים האחרים אחרי קיר במטבח
וכן היא באמת הגיעה לבית שאוהב חיות והיא מפונקת לא קטנה ואולי בגלל זה היה לה עיקוב בדיבור
אמרתי לך בהמון שיחות שלנו שאנחנו אוהבים אותה גם אם היא לא תדבר אני ישאיר אותה אצלי
בכל אופן למסר שיש לי לכולם לא להתייאש ואני מדברת איתה כל הזמן גם כשאני בחדרים היא שומעת אותי
אני ימשיך לעדכן ושהיה לכולם יום נעים ומקסים
אלי תמסור ד״ש ללאה
סתוית
איזה כיף לקרוא...יותר משמיקה דיברה אלה על האהבה שלכם אליה שגם ללא דיבור אתם לא הייתם מוותרים עליה.
עשיתם לי חשק לגאקו
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
עשיתם לי חשק לגאקו
דווקא בגלל שאני יודע כמה אתם משקיעים בתוכים זה הטריד אותי שהיא לא דיברה. הדהבר היחיד שעלה לי בראש זה שהיא נמצאת בחברת תוכים נוספים ולכן לא היה כל כך חשוב לה לתקשר עימכם והיא לא התאמצה. הרעיון להפריד אותה משאר התוכים כדי לגרום לה להתאמץ ולתקשר אולי עזר ואולי זה היה צירוף מיקרים. אבל זה נותן חומר למחשבה בנוגע ליחסי תקשורת בינינו לבין התוכים.
יתכן שהיא תפסיק לדבר לתקופה ולאחר מכן שוב תחזור ותדבר. תהיי מוכנה לכך מאחר ולעיתים זה קורה.
יש לך ד"ש בחזרה.
יתכן שהיא תפסיק לדבר לתקופה ולאחר מכן שוב תחזור ותדבר. תהיי מוכנה לכך מאחר ולעיתים זה קורה.
יש לך ד"ש בחזרה.
בוקר טוב לכולם
טוב מיקה לא מפסיקה להגיד את השם שלה מאתמול מבלי להפסיק כנראה היא תפסה אומץ
ולגבי שאם היא תפסיק לדבר לתקופה אני רק מקווה שזה היה לזמן קצר אני מאמינה שאם היא התחילה היא לא תפסיק אבל ימים יגידו
בכל אופן תודה לך אלי על התמיכה שהענקתם למשפחתי והעידוד על שלא להתייאש
שהיה לכולם יום נעים
סתוית
טוב מיקה לא מפסיקה להגיד את השם שלה מאתמול מבלי להפסיק כנראה היא תפסה אומץ
ולגבי שאם היא תפסיק לדבר לתקופה אני רק מקווה שזה היה לזמן קצר אני מאמינה שאם היא התחילה היא לא תפסיק אבל ימים יגידו
בכל אופן תודה לך אלי על התמיכה שהענקתם למשפחתי והעידוד על שלא להתייאש
שהיה לכולם יום נעים
סתוית
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
מסכים עם כל מילה. פשוט תענוג.7912 כתב:איזה כיף לקרוא...יותר משמיקה דיברה אלה על האהבה שלכם אליה שגם ללא דיבור אתם לא הייתם מוותרים עליה.
עשיתם לי חשק לגאקו
סתוית, ממש כיף לקרא. אני בטוח שמיקה תדבר בלי סוף... מחכים לעדכונים - גם תמונות עדכניות ווידאו אנחנו נשמח לראות.

אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **