שקונים תוכי אם המקום עצמו הוא מגדל תוכי ג'אקו ומתופח ו סטרילי בכול זאת מומלץ לעשות לו בדיקות כלמידיה, פוליומה, המקור והנוצה
או שאני יכול לחסוך לי את כל זה לראות את המצב הבריאותי שלו דרך פנקס בריאות או כל דבר אחר שיכול להעיד על התוכי שהוא בריא ואין לו מחלות או כל דבר אחר ??
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קנית תוכי בדיקות בריאות
מנהל: מפקחים
Re: קנית תוכי בדיקות בריאות
לא הבנתי מה אתה יכול לראות ב"פנקס הבריאות"? האם הוא עבר בדיקות למחלות שציינת?
האם מדובר במגדל פרטי או שמדובר בחווה שיש בה תחלופה של תוכים?
אילו בדיקות נעשות בדרך כלל לתוכים במקום?
האם מדובר במגדל פרטי או שמדובר בחווה שיש בה תחלופה של תוכים?
אילו בדיקות נעשות בדרך כלל לתוכים במקום?
אני שאלתי כי אני רוצה לקנות תוכי וזה סכום לא זול ואני לא מבין בתוכים אני יסביר יותר ברור האם אני אמור לעשות לו בדיקות לבדוק האם יש לתוכי מחלות או שבטעות בראיות מצוין לי האם היה לו מחלות או יש לו מחלות או שהוא החלים ממחלה וכן אני קונה תוכי ממקום שמגדלים רק תוכי ג'אקו
אם אתה קונה תוכי ממקום שבו מגדלים רק תוכי מסוג ג'אקו והגוזל בקע בבית הגידול אתה יכול לבקש ולראות תיעוד בדיקות של מעבדה חיצונית באופן שוטף לבית הגידול. בדרך כלל בית גידול יבצע בדיקות תקופתיות הן להורים והן לגוזלים באופן מדגמי.
אם אין תיעוד אתה יכול לבצע בדיקות לתוכי למחלות כגון המקור והנוצות, פוליומה, כלמידיה.
אם אין תיעוד אתה יכול לבצע בדיקות לתוכי למחלות כגון המקור והנוצות, פוליומה, כלמידיה.
לדעתי תעשה בדיקות נוספות על חשבונך וככה תהיה הכי רגוע.יחסית למחיר התוכי מחיר הבדיקה שווה.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2