שלום
איך אפשר לטפל בתוכי שלא מפסיק לצרוח התוכי שלי כמעט בן שנה וכול הזמן צורח גם כאשר הוא בכלוב וגם שהכלוב פתוח התוכי צורח
התוכי קשור לבן הקטן וזה מגיע למצב שאם הבן שלי עוזב אותו לשניה יש צרחות מטורפות בבית
רגע לפני שאני מוכר/ מוסר האם יש אפשרות לטפל בתופעה?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוניור סאן צורח בלי הפסקה
מנהל: מפקחים
Re: קוניור סאן צורח בלי הפסקה
סאן קוניור נחשב לתוכי רועש עד רועש מאוד. בנוסף לבעיית התנהגות שכנראה קיימת ( לרוב בגלל גישה לא נכונה) הרעש הופך
די מהר למטרד. אי אפשר להפסיק את הרעש, אפשר לנסות להוריד את התדירות ע"י כך שכשהתץוכי צועק ורועש לא מתייחסים אליו.
בתחילה התוכי עלול לצעוק חזק יותר כתגובה לכך שלא מתייחסים אליו אך לאחר מכן בדרך כלל התדירות של הרעש פוחתת.
חשוב שלא להתייחס לתוכי כלל בעת שהוא רועש, לא להתייחס אומר לא להביט בו, לא לדבר אליו, לא לגעור עליו ולא לבצע שום פעולה חיובית או שלילית שתתפרש אצלו כקבלת יחס.
אם תעמדו בזה יתכן שתצליחו. כמה זמן זה עלול להימשך? תלוי באופיו של התוכי. צריך סבלנות רבה.
בהצלחה.
די מהר למטרד. אי אפשר להפסיק את הרעש, אפשר לנסות להוריד את התדירות ע"י כך שכשהתץוכי צועק ורועש לא מתייחסים אליו.
בתחילה התוכי עלול לצעוק חזק יותר כתגובה לכך שלא מתייחסים אליו אך לאחר מכן בדרך כלל התדירות של הרעש פוחתת.
חשוב שלא להתייחס לתוכי כלל בעת שהוא רועש, לא להתייחס אומר לא להביט בו, לא לדבר אליו, לא לגעור עליו ולא לבצע שום פעולה חיובית או שלילית שתתפרש אצלו כקבלת יחס.
אם תעמדו בזה יתכן שתצליחו. כמה זמן זה עלול להימשך? תלוי באופיו של התוכי. צריך סבלנות רבה.
בהצלחה.