ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

ג'אקו

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
raz1001
ביצה
ביצה

ג'אקו

שליחה על ידי raz1001 »

שלום יש לי תוכי ג'קו הוא בן 5 חודשים יש שיטת אילוף שיעשה את הלשלשת שלו בכלוב שאני לא בבית אני משאיר לו את הכלוב פתוח שיסתובב ושאני גם בבית לפעים הוא לא רוצה לבוא אלי אבל אם אני הולך לאנשהו הוא יבוא אלי לפי כריזות הוא בא אלי מה אפשר לעשות מקודם רציתי שהוא יבוא אלי אז אמרתי לו אתה רוצה גרעין בוא אלי הבאת לו את הגרעין והוא לא בא אלי אבל הוא נותן לי נשיקה והוא מקבל גרעין מה עושים ?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: ג'אקו

שליחה על ידי eli_lea »

ברוך הבא,

תקרא בקישור הבא בקשר לעשיית הצרכים וכיצד ללמד את התוכי לעשות בפקודה:
שאלות נפוצות - אילוף בסיסי, אילוף התנהגות, אילוף מתקדם

כשאתם לא בבית אני ממליץ לסגור את התוכי בכלוב. לתוכי אורבות סכנות רבות בבית והוא עלול להיפגע. למשל הוא עלול לכרסם כבל חשמל ולהתחשמל למוות.עלול להיכנס מתחת לשמיכה ולהיחנק, עלולה להסגר עליו דלת וכו'.

כדאי שתקרא גם בקישור הבא כיצד לגשת לתוכי וכיצד להבין טוב יותר את דפוסי ההתנהגות שלו:
ערן עזרן
ביצה
ביצה

שליחה על ידי ערן עזרן »

אם אתה רוצה שהתוכי יבוא אילך בפקודה ליד
פשוט תחזיק גרעין ביד ותקרא לו והוא יבוא אילך ליד בגלל הגרעין
תחזור על הפעןלה הזאת כמה פעמים ןכמה ימים עד שהוא ילמד את המילה שאתה קורא לו (המילה שלי היא "בואי לפה " )
ועם הזמן הוא יבוא לפי קריאה
כי הוא יבין כשאתה קורה לו הוא יקבל גרעין
בהצלחה
raz1001
ביצה
ביצה

שליחה על ידי raz1001 »

55 כתב:ברוך הבא,

תקרא בקישור הבא בקשר לעשיית הצרכים וכיצד ללמד את התוכי לעשות בפקודה:

כשאתם לא בבית אני ממליץ לסגור את התוכי בכלוב. לתוכי אורבות סכנות רבות בבית והוא עלול להיפגע. למשל הוא עלול לכרסם כבל חשמל ולהתחשמל למוות.עלול להיכנס מתחת לשמיכה ולהיחנק, עלולה להסגר עליו דלת וכו'.

כדאי שתקרא גם בקישור הבא כיצד לגשת לתוכי וכיצד להבין טוב יותר את דפוסי ההתנהגות שלו:

אבל אם אני יסגור אותו בכלוב הוא יכול להכנס לדיכאון שאין אף אחד בבית כי יש מקרים שאני לא בבית הרבה זמן אם אני נוסע לכמה ימים אני לוקח אותו איתי ולגבי כבל של חשמל כל הכבלים זה מאחורי מזנון ואין לו אפשרות להגיע לשם והחדרים שלי נמצאים למעלה זה הראי בית עם קומות
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אם תרגיל אותו בהדרגה להיות בכלוב , או אם מההתחלה מרגילים את התוכי שחלק מהזמן הוא נמצא בכלוב ומעסיק את עצמו הוא רואה בזה שיגרה ולא נכנס לדיכאון. האם להשאיר את התוכי משוחרר וללכת מהבית?אמרתי את דעתי, שיקול שלך ותוכי שלך.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”