ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

כופתיות nutribird

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
SummerNight
ביצה
ביצה

כופתיות nutribird

שליחה על ידי SummerNight »

שלום לכל חברי הפורום
זה שנתיים שאני קונה כופתיות של nutribird g14 oringinal בקניה האחרונה שעשיתי שמתי לב שצבע הכופתיות נהיה כתום יותר הצורה שלהם קצת עגולה יותר וריח קצת שונה התקשרתי לחנות והם יצרו קשר עם היבואן וציינו שיכול להיות שהמפעל עשה שינוי באוכל ושזה לא אמור לסכן את התוכי (חייבת לציין שהתוכי אוכל אותם כרגיל אבל הצואה שלו יוצאת בהתאם כתומה)
האם מישהו מחברי הפורום קונה את האוכל הזה וגם שם לב בקניה האחרונה שהם השתנו
אשמח לתגובות שלכם תודה
Jacki , קוניור גרין צ`יק.
matan_175
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

Re: כופתיות nutribird

שליחה על ידי matan_175 »

אין שום בעיה ... שינוי מרכיבים \ צבעי מאכל טבעיים ... משנים את צבע המזון וכך גם את הצבע של .....
אני מבין שיש לך רק תוכי אחד .. אך עדיין אתה משלם יקר - אלו כופתיות יקרות מאוד ..... כמה אתה משלם לקילו \ או שזה בא ב 750 גרם ?
לפי דעתי תקנה אריזות של 4-5 קילו כופתיות אחרות עם תוקף ארוך וזה יחסוך לך לפחות 100 ש"ח שתוכל להשקיע בדברים אחרים לתוכי .
סמל אישי של משתמש
SummerNight
ביצה
ביצה

שליחה על ידי SummerNight »

מתן תודה על התגובה אבל כסף זה לא משמטריד אותי מהתחלה הם לא אמורים להוסיף צבע מאכל לסוג אוכל זה כי אני קונה את ה original שזה הטבעי ללא צבעי מאכל אני רק רוצה לוודא שזה שינוי כללי ולא נקודתי רק אצלי
Jacki , קוניור גרין צ`יק.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אם יש שינוי בצבע לדעתי יש בעייה. היצרן לא משנה את הצבע של המוצר.
בכל מקרה ממליץ לך להפסיק עם הכופתיות האלה ולעבור לכופתיות איכותיות של חברת פריטי בירד. מבחינת הערכים התזונתיים הם הרבה יותר טובות. ב g14 אם זכור לי נכון יש משהו כמו 14-16 אחוזי שומן שזה מוגזם ברמות. תוכי האכלת יד בבית לא זקוק ליותר מ 10% עד 12% שומן במזונו.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”