ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

גמילת גאקו

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
haimleron
ביצה
ביצה

גמילת גאקו

שליחה על ידי haimleron »

הי יש לי תוכי גאקו בן חודשיים וחצי לערך כמעט בניצוי מלא יש עדיין התפתחות נוצות
התוכי אצלי למעלה משבוע ואני מאכיל אותו דייסה
התחלתי כשהוא הגיע בארבע פעמים ביום בערך 50 עד 60cc לארוחה ונכון להיום הוא מתחיל גמילה כרגע אני שם לו כופתיות בצלוחית בנוסף לשלוש ארוחות דייסה מסודרות הוא מידי פעם מנשנש מהכופתיות אך עדיין משחק בהן ואוכל מעט מהן אני לאחרונה גם גירדתי ביצה קשה וחתכתי חתיכות תפוח וגם אותם הוא מנשנש מעט שאלתי מה אפשר להוסיף לתוכי כרגע כדי להעשיר אותו יותר תערבות וכו... או האם להשאיר את המצב ככה חשוב לי לציין שכמות המזון בדייסה ירדו ל30 עד 40cc בארוחה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: גמילת גאקו

שליחה על ידי eli_lea »

כמות המזון שניתנת הינה אדירה. אם הגוזל שלך מפותח הוא ישקול בסביבות 350-400 גרם.
30 ML זה בהחלט מספיק לארוחה כאשר היחס של האבקה מים צריך להיות בערך 1:2-2.5. כלומר 1 אבקה 2-2.5 מים.
אתה צריך כרגע להאכיל שלוש ארוחות ביום כאשר בכלי האוכל יש כופתיות. אני הייתי מוותר על הביצה קשה ועל התפוח ומתמקד בכופתיות.
ברגע שתראה שהוא מתחיל לנשנש כופתיות תוריד את ארוחת הצהריים בחצי. ככל שהתוכי יאכל יותר כך תפחית את הארוחות כאשר קודם אתה מבטל את ארוחת הצהריים ועוקב אחר התקדמות האכילה.

הוקפץ לאחרונה על ידי eli_lea בתאריך 23 אפריל 2013 19:29.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”