ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הגיל ששמים לגוזלים של גקו טבעת
מנהל: מפקחים
הגיל ששמים לגוזלים של גקו טבעת
חייב לשאול שאלה שאני בטוח שאני יודע את התשובה.חבר הלך לקנות גוזל גקו בחווה מסויימת ואמרו לו שרק בגיל חודש וחצי או חודשיים שמים טבעת סגורה מישהו יודע מה הסיפור הזה?
Re: הגיל ששמים לגוזלים של גקו טבעת
היי,
האמת שגם אני שמעתי על כך. הדבר היחיד שיכול לעלות לי בראש זה שהטבעות שמולבשות אינן תקניות. כלומר טבעות גדולות
מהקוטר התקני שהוא 11 מ"מ. מאחר ורוב רובם של הרוכשים אינו מבין או אינו יודע איזו טבעת ובאיזה קוטר יש להלביש אין התייחסות לכך.
טבעת תקנית הינה טבעת בעלת קוטר 11מ"מ. הטבעת מסומנת באות V.
הטבעת מולבשת בגיל 21 יום +- כאשר לפעמים כבר בגיל 21 יום די קשה להלבישה. זהו אגב הגיל שהגוזלים נלקחים מההורים אצל רוב המגדלים.
מאחר ואנו מדגירים את הביצים ומגדלים את הגוזלים מבקיעה אני יכול להגיד לך בוודאות שגיל הטיבוע נע בין 18 יום ל 23 יום.
אי אפשר לטבע בגיל חודש ובטח שלא בגיל חודש וחצי (בטבעת תקנית ) מאחר ופרק כף הרגל של הגוזל לא מאפשר מעבר לטבעת.
האמת שגם אני שמעתי על כך. הדבר היחיד שיכול לעלות לי בראש זה שהטבעות שמולבשות אינן תקניות. כלומר טבעות גדולות
מהקוטר התקני שהוא 11 מ"מ. מאחר ורוב רובם של הרוכשים אינו מבין או אינו יודע איזו טבעת ובאיזה קוטר יש להלביש אין התייחסות לכך.
טבעת תקנית הינה טבעת בעלת קוטר 11מ"מ. הטבעת מסומנת באות V.
הטבעת מולבשת בגיל 21 יום +- כאשר לפעמים כבר בגיל 21 יום די קשה להלבישה. זהו אגב הגיל שהגוזלים נלקחים מההורים אצל רוב המגדלים.
מאחר ואנו מדגירים את הביצים ומגדלים את הגוזלים מבקיעה אני יכול להגיד לך בוודאות שגיל הטיבוע נע בין 18 יום ל 23 יום.
אי אפשר לטבע בגיל חודש ובטח שלא בגיל חודש וחצי (בטבעת תקנית ) מאחר ופרק כף הרגל של הגוזל לא מאפשר מעבר לטבעת.
ככה אני אמרתי לחבר. אני אתן לו לקרוא את התגובה .תודה

אפשר הסבר על הסימון של ה v.הכוונה היכן זה נראה בטבעת?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
הסימון V מופיע על הטבעת התקנית בצמוד לשנה בה הגוזל בקע.
הסימון באותיות להבנת קוטר הטבעת הינו בין לאומי ומקובל על כל האגודות.
אתה יכול לראות בקישור הבא את הסימון באותיות שמצויין לכל קוטר של טבעת. למשל V (מתאים בין היתר לג'אקו) הינו בקוטר 11 מ"מ.
מאחר ואני מוכר טבעות אני נתקל לא פעם בבקשות שונות מקונים שמבקשים לג'אקו טבעות גדולות יותר כי "זה מה שהם שמים".
http://www.achughes.com/parrotsizes.html
הסימון באותיות להבנת קוטר הטבעת הינו בין לאומי ומקובל על כל האגודות.
אתה יכול לראות בקישור הבא את הסימון באותיות שמצויין לכל קוטר של טבעת. למשל V (מתאים בין היתר לג'אקו) הינו בקוטר 11 מ"מ.
מאחר ואני מוכר טבעות אני נתקל לא פעם בבקשות שונות מקונים שמבקשים לג'אקו טבעות גדולות יותר כי "זה מה שהם שמים".
http://www.achughes.com/parrotsizes.html
תודה על ההסבר