ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
נקבת תוכון עם נשירה מסביב לביב
מנהל: מפקחים
נקבת תוכון עם נשירה מסביב לביב
יש לי נקבת תוכון אוסטרלי שכבר מעל לשבועיים בתא הטלה ויש לה זכר הוא מאכיל אותה כמו שצריל אז ככה בימים האחרונים שמתי לב שנשר לה נוצות מסביב לביב השאלה שלי אם זה אומר משהו כמו שהיא מתכוננת להטלה
תודה מראש על התשובות
Re: נקבת תוכון עם נשירה מסביב לביב
לעיתים ישנה נשירת נוצות מסביב לביב. בדרך כלל זה מעיד על הטלה קרובה אבל יתכנו אפשרויות נוספות כגון, זיהום מסביב לביב.
כשמדובר בביצה כלואה אפשר לראות שהנקבה במצוקה רבה. החלק התחתון באיזור הביב נפוח ובולט והיא מתנשמת בכבדות.
לעיתים הפרעות חוזרות ונישנות עלולות גם הן לגרום לביצה כלואה ונפיחות באיזור הביב כאשר הנקבה דוחה את הטלת הביצה.
זה קורה במיוחד אצל נקבות צעירות שעדיין לא הטילו.
ראיתי כבר מספר נקבות שכתוצאה מהטלות חוזרות איבדו את נוצות הביב ללא בעייה רפואית.
קראתי מאמר בעבר על כך שחלק מנוצות הביב יכולות לנשור כתוצאה מהאקט של הזיווג עצמו כדי להקל על זיווג טוב יור.
אני לא כל כ מתחבר להסבר מאחר וזה לא הכי נפוץ.
כשמדובר בביצה כלואה אפשר לראות שהנקבה במצוקה רבה. החלק התחתון באיזור הביב נפוח ובולט והיא מתנשמת בכבדות.
לעיתים הפרעות חוזרות ונישנות עלולות גם הן לגרום לביצה כלואה ונפיחות באיזור הביב כאשר הנקבה דוחה את הטלת הביצה.
זה קורה במיוחד אצל נקבות צעירות שעדיין לא הטילו.
ראיתי כבר מספר נקבות שכתוצאה מהטלות חוזרות איבדו את נוצות הביב ללא בעייה רפואית.
קראתי מאמר בעבר על כך שחלק מנוצות הביב יכולות לנשור כתוצאה מהאקט של הזיווג עצמו כדי להקל על זיווג טוב יור.
אני לא כל כ מתחבר להסבר מאחר וזה לא הכי נפוץ.
תודה רבה רבה על התשובה
בהצלחה, תעדכן מה מתפתח. מחזיק לך אצבעות להטלות וגוזלים 

תודה רבה רבה מקווה שלא הפרעתי אתמול פשוט הייתי לחוץץ
ביצה ראשונה