ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חילוק כלוב.
מנהל: מפקחים
חילוק כלוב.
יש לי עכשיו כלוב מלבן אחד בגודל 2/1/2 קיבלתי עכשיו ציפורי אהבה ואני רוצה לחלק את הכלוב ל-2 כלוב לציפורי אהבה ועוד כלוב לתוכונים..
זה יוצא שכל כלוב בגודל1/1/2 כמה תוכים אפשר לשים בכל כלוב (תוכונים / ציפורי אהבה)???(כרגע יש 10 תוכונים-4 זוגות עובדים ו6ציפורי אהבה)אני גם רוצה שיתרבו בכלובים,אפשר??(בגודל כזה)
זה יוצא שכל כלוב בגודל1/1/2 כמה תוכים אפשר לשים בכל כלוב (תוכונים / ציפורי אהבה)???(כרגע יש 10 תוכונים-4 זוגות עובדים ו6ציפורי אהבה)אני גם רוצה שיתרבו בכלובים,אפשר??(בגודל כזה)
תוכים מגדלים באהבה
או לא מגדלים כלל!Re: חילוק כלוב.
אתה יכול לחלק את הכלוב, אבל קח בחשבון שלא כדאי לשכן בתוכו מספר גדול של תוכונים או ציפורי אהבה. ברגע שיתחילו להתרבות אתה תהיה בבעייה מאחר ותהיה צפיפות שתפגע בכולם.
בכלוב 2*1 מטר יכולים לחיות בצורה טובה 10 זוגות. בשלב מסויים תצטרך להעביר גוזלים לכלוב אחר.
בכלוב 2*1 מטר יכולים לחיות בצורה טובה 10 זוגות. בשלב מסויים תצטרך להעביר גוזלים לכלוב אחר.
Re: חילוק כלוב.
התחלתי לבנות את הכלוב,הוא בגודל 2.10אורך*2.10גובה*3.10רוחב והוא יהיה מחולק ל 2
כלוב תעופה-ווילר
תוכים מגדלים באהבה
נשמע מצויין, צלם לנו תמונות בשלבי הבנייה אם יותא לך.
ממה החלטת לבנות את הכלוב?
ממה החלטת לבנות את הכלוב?
באמת מצויין פתאום אחרי שקניתי את הבתי הטלה וקראתי מאמרים לבניית ווילרים נהיה לי מלא מוטיבציה לבנות ווילר...
בשלבי בניה עם מסגרות עץ ורשת ריבועים..
בשלבי בניה עם מסגרות עץ ורשת ריבועים..
תוכים מגדלים באהבה
מעולה, נשמח לתמונות בהמשך.
לא סיימתי,
אני עדיין בשלד אני רוצה לפתוח נושא כשאגמור "מדריך לבניית ווילר בשלבים"
אני עדיין בשלד אני רוצה לפתוח נושא כשאגמור "מדריך לבניית ווילר בשלבים"
תוכים מגדלים באהבה
אז לא לשכוח לצלם את השלבים השונים .