ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

האם ניתן להשאיר את הקוקטיילים הצעירים עם ההורים?

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אחסאן
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

האם ניתן להשאיר את הקוקטיילים הצעירים עם ההורים?

שליחה על ידי אחסאן »

הקוקטטילים עשו עוד סיבוב של גוזלים והם עדיין מאכילים הקוקטיילים הצעירים.. האם ניתן להשאיר אותם עם ההורים או לשים אותם בכלוב אחר? האם הצעירים מפריעים לגוזלים? לא תוקפים אותם?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

Re: האם ניתן להשאיר את הקוקטיילים הצעירים עם ההורים?

שליחה על ידי eli_lea »

אם הגוזלים אוכלים באופן עצמאי עדיף להוציאם מהכלוב. אם עדיין מואכלים תשאיר לעוד תקופה קצרה. בדרך כלל תוך שבוע עד שבוע וחצי הם הופכים לעצמאים בצורה מלאה. מעבר לתשובה שקיבלת יש כמובן לתת את הדעת על גודלו של הכלוב. אם מדובר בווליר רחב ומרווח אין בעייה שהגוזלים ישהו באותו כלוב, הם ימצאו את מקומם בכלוב התעופה ויתמקמו בו. גם אם הם ינסו להתקרב להורים ולבקש מזון ויותקפו תהיה להם האפשרות להתרחק מאחר והכלוב די גדול. בכלובי רבייה או כלובים יחסית קטנים כדאי להעביר את הגוזלים הגמולים לכלוב נפרד.
אגב, אם תכין כלוב תעופה לגוזלים גמולים זה יהיה מצויין, יאפשר להם להתפתח ולחזק שרירים עד לבגרות לקראת הכנתם לריבוי.
סמל אישי של משתמש
אחסאן
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי אחסאן »

הם אוכלים באופן עצמאי ולפעמים ההורים מאכילים אותם. הם בכלוב ריבוי
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אתה יכול להעביר אותם. עדיף לתת להורים את השקט והאפשרות להתמקד בסבב הבא. תשתדל לאפשר להם כלוב שבו הם יכולים לעוף מענף לענף, זה יהיה מצוין עבורם.
סמל אישי של משתמש
אחסאן
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי אחסאן »

תודה אלי על התשובה המהירה :)
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”