ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

כמה יחידות של תוכונים חצי אנגלים אני יכול לשים בB423

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אחסאן
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

כמה יחידות של תוכונים חצי אנגלים אני יכול לשים בB423

שליחה על ידי אחסאן »

כמה יחידות של תוכונים צעירים אני יכול לשים בכלוב זה? וכמה זוגות עובדים עם תאי הטלה אני יכול לשים באותו סוג של כלוב?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: כמה יחידות של תוכונים חצי אנגלים אני יכול לשים בB423

שליחה על ידי eli_lea »

תיקח בחשבון שהכלוב בסך הכל מבחינת שטח ריצפה הינו במידות של כלובי הרבייה הקטנים יותר וההבדל הינו בגובה.
מה שקובע זהו שטח הריצפה ואתה צריך לחשב כמה שטח ריצפה אתה מאפשר לזוג.
דבר נוסף שיש לקחת בחשבון זה האפשרות למקם תאי הטלה בכלוב. בכלוב B423 יש אפשרות למקם שני תאי הטלה אחד בכל צד.
בגדול אתה יכול לתלות עוד תא הטלה באמצע מאחורה ולשים שלושה זוגות של תוכונים חצי אנגלים. אני לא אוהב את זה מהסיבה הפשוטה שהתוכים שבאמצע תמיד ירגישו מאויימים עך ידי אלה שבצדדים. הם לא יכולים ללכת ימינה כי התוכים בצד ימין יראו בהם לעיתים פולשים לתחומם וכנ"ל לצד השני.
מכיר מי שהתקין בכלוב 4 תאי הטלה בסך הכל ולדבריו אין בעייה. בעיני זה צפוף מידי בגלל העומק (46 ס"מ) של הכלוב.
לגבי תוכונים צעירים אתה יכול לשים 8-10 יחידות אבל על מנת להעבירם בשלב כלשהו לכלובים יותר מרווחים עם בני זוג.
לדעתי אתה צריך לרכוש רשתות ולא כלובי ריבוי. ליצור כלוב תעופה נחמד לגוזלים שבוקעים והופכים להיות עצמאים ובכלובי ריבוי
להשתמש לזוגות.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”