לבית ולמתה יש לעקת קוקטיילם ותוכונים זה בשדר או שאיני לא יוציא אותו שלא יהיה לו מכלות או ש זה בשדר ואני ימשיך להוציא אותו איתי יכול להשים אותו בחצר האחורית אבל יש שם להקת דררות וקוניור שמש.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקטיילם וגא'קו ביחד.
מנהל: מפקחים
קוקטיילם וגא'קו ביחד.
יש לי גא'קו בן 5 בבית משוחרר ואני מוצי אותו ל בחוץ כל יום אבל הבית שלי למלה ולמתה סבתה שלי ב יש מדרגות בערך 16 ואז מרפסת וכניסה
לבית ולמתה יש לעקת קוקטיילם ותוכונים זה בשדר או שאיני לא יוציא אותו שלא יהיה לו מכלות או ש זה בשדר ואני ימשיך להוציא אותו איתי יכול להשים אותו בחצר האחורית אבל יש שם להקת דררות וקוניור שמש.
שלו לוי
אם לא מגדלים תוכי באהבה לא מגדלים בכלל

Re: קוקטיילם וגא'קו ביחד.
לא הייתי ממליץ להביא אותו במגע עם תוכים שאולי חולים. אם התוכים נראים בריאים ואצלך כבר זמן רב ללא סימני מחלה אתה יכול לקחתו למטה אבל לא כדאי שיהיה עימם במגע, לא יאכל מכלי האוכל ולא יתקרב אליהם יתר על המידה. בקיצור שמור מרחק, אל תתן לתוכי להשתמש במזון שלהם או בכלי האוכל ואם אתה נוגע בהם שטוף ידיים לפני המגע בתוכי שלך.