ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

כופתיות ורסאל לגה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yonit
ביצה
ביצה

כופתיות ורסאל לגה

שליחה על ידי yonit »

שלום,
מצאתי דיל שמאוד משתלם לי עבור כופתיות לשני היפים שלי (זוג אקלקטוסים), מחברת "ורסאל לגה".
אשמח לשמוע המלצות וביקורות לפני שארכוש,
בכדי להיות שקטה שאני מביאה להם הכי טוב שיש.
תודה :)
יונית
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: כופתיות ורסאל לגה

שליחה על ידי eli_lea »

ורסה לגה חברה מוכרת ונחשבת לטובה. בכל זאת ישנם מוצרים שלא הייתי ממליץ עליהם מכיוון שהם מכילים אחוזי שומן גבוהים מידי.
אני יכול להמליץ לך על פריטיבירד מאחר וכל התוכים בבית הגידול שלנו אוכלים אותם כבר שנים. כמובן שגם לקוחות רבים נהנים מהכופתיות.
הערכים התזונתיים מותאים לתוכים בשבי, אחוזי השומן בסך של 10% וחלבונים 16% . בורסלה לגה אם איני טועה יש 16% שומן שזה הרבה מאוד לתוכים בשבי אלא אם מדובר במדינות קרות מאוד ששם אחוזי השומן משפיעים בצורה טובה יותר על התוכי מאחר והוא זקוק לזה.

בכל מקרה, תרשמי באיזה סוג מדובר.
סמל אישי של משתמש
שגיא5
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי שגיא5 »

עוד בעיה בכופתיות של ורסה לגה שהם גדולות ונשברות לחתיכות מתי שהתוכי נושך אותם ואז הם עפים מהכלוב.אני השתמשתי בקיטי אבל עברתי כבר מזמן לפריטיבירד ואני מרוצה.
סמל אישי של משתמש
yonit
ביצה
ביצה

שליחה על ידי yonit »

תודה על התגובות,
החלק עם הלכלוך פחות משנה לי כי במילא אני מוצאת את עצמי שוטפת כל יומיים גם במצב הזה (כשהם אוכלים גזר או סלרי או גמבה או תפוח או לא משנה מה- כל בוקר אני מגוונת קצת.. גם ככה נהייה פה דביק ושמח.. הם כנראה כבר לא ילמדו לאכול מעל הצלחת. והם גם מאוד אוהבים לתפוס "ביס" ולנער את הראש חזק עד שהיתר מתעופף לו לאנשהו. גם כשאני חותכת קטן. מצחיק אותם כנראה, אני לא יודעת..) ומשתדלת כמה שאפשר שהכלובים שלהם יישארו נקיים (מחלה שכזו. צריכה שיהייה נקי).

לגבי עניין אחוזי השומן- הבדל של 6 % זה קריטי?
אני גרה בפריפריה (דיי נידחת יש לומר), לא כל החברות הטובות עושות משלוחים. ולא אצל כולן זה משתלם.
עד עכשיו הייתי נוסעת (נסיעה של 3+ שעות) אחת לכמה חודשים וקונה בוכטה לטווח ארוך.
לכן, נורא התרגשתי למצוא את העסקה של ורסל לגה, ושוב- חשוב לי לפני הרכישה לדעת שזה טוב.
התוכים שלי מאוד פעלתנים.
6% יגרום להם להפוך לדביבונים שמנמנים??

אם אצטרך, אארוז את עצמי שוב לנסיעה.. תמונה
תוכים בע״מ
ביצה
ביצה

שליחה על ידי תוכים בע״מ »

הכופתיות של וורסלה לגה הם אחת הטובות והיא מעולה לאקלקטוסים בפרט
לכי על זה !
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

8378 כתב:הכופתיות של וורסלה לגה הם אחת הטובות והיא מעולה לאקלקטוסים בפרט
לכי על זה !
תפסיקו להסתכל על שמות ותתחילו להסתכל מה יש ברכיבים. ורסה לגה זה שם של הרבה מוצרים. מגדלים לא ממש מבינים שהרבה זה לעיתים פחות פחות טוב. במיוחד לאקלקטוסים. אקלקטוסים צריכים מזון עם מעט שומן. בנוסף חלק מהתזונה שלהם צריך להיות מבוסס על פירות.
16% שומן זה כמעט פי שניים ממה שהתוכי צריך לקבל. כמו שאמרתי זה מזון טוב אבל לתוכים שעפים בוולירים ושורפים אנרגייה או במקומות ממש קרים.
תוכים בע״מ
ביצה
ביצה

שליחה על ידי תוכים בע״מ »

אם את מחפשת כופתיות טובות יצא לא מזמן החברה הישראלית הראשונה שהוציאה כופתיות אי פעם
כרגע אני משתמש עם האקלקטוסים והג׳אקויים שלי בכופתיות אלו (הקודמות היו פריטי בירד) ומאז הניצוי הישתפר מאוד - במראה ,במגע וניהיה הרבה יותר מבריק (יש לציין כי כל הזוגות שלי בני חצי שנה-שנה והם לא בכלובי רבייה אלא כל זוג בA17)
לא מעט חברים שמגדלים זוגות ובודדים מאכילים בכופתיות האלו וראו תוצאות גם ברבייה וגם במראה
יש לציין כי הכופתיות האלו מתאימות לאקלים של ישראל ואחוז השומן שם מעולה
אני ממליץ גם לך אלי לכופתיות קוראים Natural digestive
סמל אישי של משתמש
שגיא5
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי שגיא5 »

תסלח לי שאני לא מאמין.קראתי את כל הסיפורים שכתבו באתר השני ואצל כולם התוכי אוכל את האוכל ואצל כולם הנוצות צמחו ואצל כולם הזוגות מתרבים כפול ממה שהיו מתרבים והכל בתוך חודש חודשים או שלושה חודשים.זה חרטא אחת גדולה. אני מכיר מהאתר שזה פורסם מישהו שמגדל תוכון והוא מספר על "הזוגות שלו" חחחח אני למדתי ממישהו כאן באתר שבשביל לדעת אם התזונה טובה זה צריך לקחת מעל שנתיים ולא רק זה בשביל לדעת אם המזון טוב צריך לעשות השואה בין כמות של זוגות כאלה שואכלים וכאלה שאוכלים משהו אחר. דוד שלי מגדל עשרות זוגות כבר 30שנה ואם הוא אומר לי אל תיגע אני לא נוגע.ואם הוא משתמש בפריטיבירד גם אני ישתמש.אבל אנשים כמו עדר מישו אומר משו כולם מוחאים כפים. אני לא עושה נסיונות על התוכים שלי ואין לי הרבה!!!
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

שליחה על ידי uzibu »

בדיוק.

הלוואי ובעוד כמה שנים טובות נגלה שהמוצר טוב. אני הראשון שיפרגן, במיוחד לחברה כחול לבן. אבל מוצר שמתחיל בפרגון כמו "הנוצות של התוכי שלי מבריקות יותר" או "אחרי חודש שימוש הנקבה יורה גוזלים" וכד' אלו לא פרגונים שאפשר ללמוד מהם משהו מבלבד הרצון הלא ברור לרוץ אחרי העדר.

בכדי לדעת שהמוצר הוא טוב, כאמור ישנה תקופה גדולה שבה צריכים לבצע בדיקות. גם חברות שנמצאות בשוק שנים, פתאום מתגלה שרצים להסיר את המוצר מהמדפים בגלל סיבות כאלו ואחרות.

ושוב, זה לא חלילה שאני לא מפרגן או מזלזל במוצר. יתכן מאוד והוא מעולה (הלוואי), אני פשוט לא חושב שניתן להסיק את המסקנות שהגיעו אליהם בתקופה כל כך קצרה. חוץ מזה יש משפט שאומר "מה עובד אל תנסה לתקן". פריטי בירד הוכיחו את עצמן מעל כל ספק שהן כופתיות מעולות, מחיר טוב, נוחות, אז מודע לחפש תחליף לא ידוע?
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
סמל אישי של משתמש
רותם
ביצה
ביצה

שליחה על ידי רותם »

אשכרה צודק,אני ראיתי את כל מה שכתבו שם החברים והלכתי לקנות כמות של קילו ממגדל לידי.התוכי שלי העיף הכל, לא רצה לאכול.בשביל זה התאכזבתי כי ראיתי שלכום אוכלים.חוץ מאחד שאמר שהתוכי שלו לא עף על הכופתיות כולם אמרו שהם נהניםתמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”