יש לי תוכי סנגל בן שנתיים בערך. נושך את כולם חוץ ממני. אפילו מי שעובר בטעות ליד הכלוב חוטף ביס. הכלוב שלו תמיד פתוח מלמעלה. אם אני סוגרת אותו ליותר מחצי שעה- הוא ישר מתחיל למרוט נוצות.
קצת קשה להסתדר איתו. הוא מחקה קולות נהדר.
יש לו כלוב מרווח עם צעצועים, אוכל כופתאות ותפוחים.
האמת שרציתי למסור אותו אבל אני חוששת שיהיה לו קשה מידי להסתגל למקום חדש והוא יפגע בעצמו.
יש רעיונות?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכי סנגל נושך את בני הבית
מנהל: מפקחים
Re: תוכי סנגל
ברוכה הבא,
אפשר להשאיר אותו ולצרף לו בת זוג. הבעייה היחידה שיכולה להיות זה שהוא כבר לא ירצה בקשר איתך, אולי לא מיד בהתחלה אבל בהמשך.
מאחר והתוכי מורט במצבי לחץ לדעתי יהיה קשה לנסות ולחבר אותו לשאר בני הבית. כרגע הוא מאוד טריטוריאלי לגבי הכלוב ויתכן שגם לגבייך. מעבר לזה זה תלוי הרבה ברצון של בני הבית ליצור עימו קשר טוב ואם כן אז זו השקעה מרובה מצידם וצריך לקחת זאת בחשבון.
אפשר להשאיר אותו ולצרף לו בת זוג. הבעייה היחידה שיכולה להיות זה שהוא כבר לא ירצה בקשר איתך, אולי לא מיד בהתחלה אבל בהמשך.
מאחר והתוכי מורט במצבי לחץ לדעתי יהיה קשה לנסות ולחבר אותו לשאר בני הבית. כרגע הוא מאוד טריטוריאלי לגבי הכלוב ויתכן שגם לגבייך. מעבר לזה זה תלוי הרבה ברצון של בני הבית ליצור עימו קשר טוב ואם כן אז זו השקעה מרובה מצידם וצריך לקחת זאת בחשבון.
Re: תוכי סנגל נושך את בני הבית
איך אני יודעת אם זכר או נקבה? יש סימנים חיצוניים?