ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סנגל לא מוכן לאכול פירות וירקות
מנהל: מפקחים
Re: סנגל לא מוכן לאכול פירות וירקות
אני לא לימדתי אותו זו העדפה אישית שלו ולכן רציתי לדעת האם זה דבר טבעי וסטנדרטי, ייתכן שיש גם הבדל בעניין זה בין סוגי התוכים. אני מתאר לעצמי שישנה דרך ללמד את התוכי ללשלש במקום מסויים, כאשר תוכי עומד ללשלש ניתן לראות שהוא מתכונן לכך וכדאי אז להעביר אותו לאיפה שרוצים שהוא יעשה את צרכיו. זה נשמע פשוט אבל לדעתי זה לא קל.
מי שאמר שיהיה טוב הלך ולא השאיר תאריך.
כי כבר עכשיו טוב...
כי כבר עכשיו טוב...
מנסה...עד שאני באה מהר לקחת אותו אז מאוחר מידי... הוא כאילו מתכופף כזה ומשאיר חבילה. פעם זה היה מוצק ולא נדבק... ובשהוע האחרון הלשלשת מימית יחסית והרבה פעמים בזמן הניגוב זה נמרח... גועל נפש 
בשביל לנקות את הלשלשת תשתמשי במגבונים לחים, כך יותר קל לנקות.
מי שאמר שיהיה טוב הלך ולא השאיר תאריך.
כי כבר עכשיו טוב...
כי כבר עכשיו טוב...
כן זה מה שאני עושה
,
עכשיו על השטיח בא להשאיר הרמתי אותו מהר רצנו לכלוב ושמתי אותו בטעות ליד המקל אז הוא צנח למטה...טוב שהוא מסיבי כזה ונחת על הרגלים חחח... ישר טיפס עלי שוב אז הוא בסדר
עכשיו על השטיח בא להשאיר הרמתי אותו מהר רצנו לכלוב ושמתי אותו בטעות ליד המקל אז הוא צנח למטה...טוב שהוא מסיבי כזה ונחת על הרגלים חחח... ישר טיפס עלי שוב אז הוא בסדר