אתה יכול לבנות את הכלוב כשהוא בולט החוצה, כלומר את הרשת העליונה והתחתונה תבליט למעלה ולמטה. בשיטה הזאת תוכל
לסגור את ההצדדים. שיטה נוספת ולא יקרה כל כך זה לשים מחוץ לכלוב פח בעובי 0.5 מ"מ, במצב הזה הכלוב סגור אבל הרשת מבפנים מאפשרת להם להמשיך ולטפס. לדעתי הפיתרון הכי זול, מטר מרובע של פח כזה עולה בסביבות 40 ש"ח .
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
רעיון לחסימת כניסת רוח ע"י פרספקט
מנהל: מפקחים
-
רז פרוזניק
- בקיעה

- שם פרטי:: יש כינוי
Re: רעיון לחסימת כניסת רוח ע"י פרספקט
גם אני חשבתי על כך, זה רעיון די טוב
כנראה שזה מה שאעשה ובנוסף זה גם מחדק את הכלוב אז מה רע
אבל עדיין יש לי בעיה, כיוון שחזית הכלוב תהייה מול כיוון הרוח (האחורה יהיה חסום ע"י קיר, הימין ע"י תריסים (של המרפסת) והשמאלי שפונה בכיוון הרוח אכסה בפרספקט) ארצה לכסה רק חצי כך אני חושב שעדיף (תתקנו אותי אם שיש לכם דעה אחרת) ויהיה יותר מאוורר, או שעדיף לכסות את הכול ולעשות חור בפרספקט לדלת של הכלוב ולכלי אוכל ויהיה מאוורר רק מלמעלה
אם אכסה חצי אז מה לעשות לשים פס של פח על הכלוב (באמצע הכלוב)?
*עוד מעט אעשה שרטוטים שתבינו*
כנראה שזה מה שאעשה ובנוסף זה גם מחדק את הכלוב אז מה רע

אבל עדיין יש לי בעיה, כיוון שחזית הכלוב תהייה מול כיוון הרוח (האחורה יהיה חסום ע"י קיר, הימין ע"י תריסים (של המרפסת) והשמאלי שפונה בכיוון הרוח אכסה בפרספקט) ארצה לכסה רק חצי כך אני חושב שעדיף (תתקנו אותי אם שיש לכם דעה אחרת) ויהיה יותר מאוורר, או שעדיף לכסות את הכול ולעשות חור בפרספקט לדלת של הכלוב ולכלי אוכל ויהיה מאוורר רק מלמעלה
אם אכסה חצי אז מה לעשות לשים פס של פח על הכלוב (באמצע הכלוב)?
*עוד מעט אעשה שרטוטים שתבינו*
לא צריך לכסות אצ כל הכלוב, אפשר במהלך החורף להשאיר את החזית פתוחה לגמרי ללךא בעייה. בקיץ בכלל אין בעייה.
לא מבין למה אתה רוצה לאטום את מרבית הכלוב.
לא מבין למה אתה רוצה לאטום את מרבית הכלוב.
-
רז פרוזניק
- בקיעה

אולי אשים קצת בחזית אבל כבר נראה
אם אשים אז כנראה אעשה את מה שכתבתי על לשים רצועת פח בחזית
תודה על התשובות
אם אשים אז כנראה אעשה את מה שכתבתי על לשים רצועת פח בחזית
תודה על התשובות

יש מגדלים של תוכים שמגדלים בחצר של הבית עם כלוב פתוח רק גג. אבל בחורף מתי שקר מאוד מאוד שמים ברזנט על הכלוב. תעשה כלוב מרשת זה הכי בזול יוצא לך.5 רשתות של 2*1מטר יוצא לך כלוב גדול אם יש לך מקום.אם אתה גר בירושלים צריך לסגור בחורף למה שם קר מאוד.
-
רז פרוזניק
- בקיעה

אני גר באשדוד והטמפרטורה שאני יודע שהייתה הכי נמוכה הייתה בין 15-19
כפי שכתבתי ואולי לא ראית אני כן אבנה כלוב מפלטות רשת שזה יצאה עם כל הדברים כ-600 ש"ח (הרשתות,כלי אוכל,וציוד נוסף)
כפי שכתבתי ואולי לא ראית אני כן אבנה כלוב מפלטות רשת שזה יצאה עם כל הדברים כ-600 ש"ח (הרשתות,כלי אוכל,וציוד נוסף)