ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

בועות בצואה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

ninka
בקיעה
בקיעה

Re: בועות בצואה

שליחה על ידי ninka »

דבש , קמח... נשמע לי מתכונים מוזרים לתוכים.

אני רוצה להכין לו הנבטה בסוף השבוע. ובתיכנונים לקנות לו תערובות שיש שם פלפל חריף,פופקורן,בננות ועוד מלא דברים שניראים טעימים.. כדאי? או עדייף משהו רגוע יותר שזה יותר אוכל ויש שם תאנים,תמרים אגוזים למינהם.
סמל אישי של משתמש
gilih98
גוזל
גוזל
שם פרטי:: גילי

שליחה על ידי gilih98 »

אולי תערובת שבה יש מגוון זרעים וטעמים לתוכים
אפשר גם מקל דבש פעם ב.. בתור צ'ופר או שרוצים לפנק את התוכי
מקל דבש אפשר גם להכין בבית במקום לקנות (:
ninka
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי ninka »

תערובת השרייה משופר
מכיל : תירס נקי, אפונה, שבולת שועל, דורה נקייה, חריע, כוסמת ,אורז, חיטה, שעורה, מאש, דוחן לבן, חמניות קטנות, פופקורן.

עם אקנה את כול זה.. ואכין הנבטה,זאת תיהיה הנבטה טובה?או שזה יקרה השריה? או שזה יצא חצי חצי? ואורז הכוונה לאורז רגיל או מלא? ושבולת שועל זה הרגילה שאנחנו אוכלים? חריע מה זה? איפה קונים? גוגל מראה לי שזה פרח.. האם כול המוצרים שרשומים נימכרים בחנות תבלינים?

ומה זה תירס נקי..ופופקורן? למה הכוונה? כול השאר אין לי מושג גם הם ואבקש בחנות שיביאו לי.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

תקני תערובת מוכנה לתוכים, יצא לך יותר זול מאשר לקנות כל רכיב בנפרד.
השרייה זה לאחר שהזרעים במים כ 12 שעות , הנבטה זה לאחר שמשאירים את הזרעים לנבוט ומתחיל לצאת מהם צמח.
ninka
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי ninka »

צודק אלי..,במקום להיסתבך עם זה.. כרגע חוסכת כול שקל לכלוב מקווה שיצא לי להזמין גם אותו וגם את התערובות באותה הזמנה וזהו.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”