ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

בדיקות לזוג ג'אקו

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
רז פרוזניק
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

בדיקות לזוג ג'אקו

שליחה על ידי רז פרוזניק »

שלום,
יש לי זוג ג'אקו כבר כמה חודשים ולא כל כך חשבתי לבצע להם בדיקות וגם לא כל כך ידועה לי אם הם ביצעו בדיקות
הייתי בראש ובראשנה מעוניין לבצע להם בדיקת מין ואולי על הדרך בדיקות כלליות כמו גילוי מחלות
הייתי מעוניין לדעת כמה עולה כל בדיקה (בדיקת מין בדיקה לסוג מחלה (כלמדיה,הטלפיים המקור והנוצות))?
אני גר באשדוד ואני יודע שיש וטרינר באזור שלי במרכזון ברובע ט' למי שמכיר
dr.sharvit מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד שראיתי שהוא נמצא וכותב באתר זה (כנראה אפנה עליו לקבלת הצעת מחיר)
אך הייתי מעוניין לקבל הצעות מחיר כלליות לבדיקות
ובנוסף הזוג שלי הוא ג'אקו פרא ולכן אני משער מאוד שיהיה די קשה לבצע להם בדיקות ורציתי לגעת אם מומלץ שאני אעשה את זה או לתת לוטרינר לעשות זאת ואקח אותם למרפאה בתוך תא הטלה שאחסום את הפתח עם רשת,
ראיתי סרטונים של איך עושים את הבדיקה-את לקיחת הדם ואני חושב שאצליח לעשות זאת לבד אך עדיין אני מעוניין לקבל חוות דעת
ובשורה התחתונה הבדיקות האלה לא יעשו להם הרבה לחץ ומתח ויפגע ברצונם להתרבות? אני יודע שעשיתי טועות במקרה זה אבל רציתי לדעת אם אכן זה מצדיק לעשות את הבדיקות האלה למרות שהם כבר די התרגלו למעבר לשטח החדש,פשוט אני לא רוצה להגיע למצב שהתוכים חולים או בכלל שהם לא זוג זכר ונקבה
תודה לכל מי שיעזור
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

Re: בדיקות לזוג ג'אקו

שליחה על ידי eli_lea »

קודם כל אתה עושה דבר נכון, בודק אם יש לך זוג מוכח ואם הזוג בריא, שני דברים שחשובים מאוד כשמדובר בריבוי תוכים.
באותה בדיקה ולקיחת דגימת דם אפשר לעשות את כל הבדיקות, המקור והנוצות, כלמידיה, פוליומה ובדיקת מין. (טלפיים = מפריסי פרסה ולא עופות) . עדיף לתת לעשות זאת לאדם מיומן. אתה ג םיכול לבדוק הגעה אליך הבייתה של הוטרינר.
בכל מקרה, זה ילחיץ את התוכים אבל בדרך כלל זה עובר להם די מהר והם חוזרים לתפקד רגיל.

לסיכום, מומלץ מאוד לבצע את הבדיקות לפחות בפעם הראשונה שמביאים את התוכים.
אני ממליץ בחום על ד"ר גדי שרביט. כשאתה פונה אליו תציין שאתה חבר באתר כאן.
רז פרוזניק
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי רז פרוזניק »

תודה רבה על העזרה
אשלח לו הודעה לפרטי לגבי ביצוע הבדיקות דרך האתר
אפשר לקבל בבקשה טווחי מחירים לכל הבדיקות?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אני מציע שתדבר איתו בפרטי / בטלפון ותבקש ממנו הצעות מחיר, לבדיקת מין ובדיקה למחלות.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”