הכנתי למוסטאש תערובת השריה והגשתי לו ראיתי שהוא לא שמח ממנה אז ניסיתי להאכיל אותו בעצמי אבל משום מה הוא לא אוכל..
רק מפרק אותה ומנער את הראש הוא לוקח מהיד שלי מפרק ומפיל למטה צירפתי סרטון להמחשה מישהו יכול להסביר לי למה זה קורה?
https://www.youtube.com/watch?v=gv0VpYb ... e=youtu.be
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה לגבי אוכל
מנהל: מפקחים
Re: שאלה לגבי אוכל
תנסה להביא לו עדשים אבל שיהיו מונבטים כי אצלי זה גם היה ככה ושזה היה עם הנבט הוא אכל את העדשה אני גם ניסיתי שעועית אך גם שלי לא אכל אז תיתן לו עדשים מונבטים ובהצלחה
ה ניעור של הראש הינו כתוצאה מהטעם והמרקם שאינו מוכר לו, כדי שיתרגל למזון תשאיר לו את המזון בכלי כמה שיותר זמן.
תמשיך כך לתת לו לאכול מהיד ואפילו תעשה את עצמך אוכל, זה יתן לו ביטחון שהמזון אכיל וטוב.
לוקח זמן להרגיל את התוכים למזונות חדשים, צריך לנסות שוב ושוב ולא להתייאש.
תמשיך כך לתת לו לאכול מהיד ואפילו תעשה את עצמך אוכל, זה יתן לו ביטחון שהמזון אכיל וטוב.
לוקח זמן להרגיל את התוכים למזונות חדשים, צריך לנסות שוב ושוב ולא להתייאש.
תערובת השרייה יכולה להיות מסוגים רבים של קטניות, תנסה לבדוק מה הוא אוהב מבין הקטניות ולאחר מכן תוכל לערבב לו את היתר ביחד עם מה שהוא אוהב.
תנסה לתת לו תירס, יש תירס חי לא יבש בקלחים.
תנסה לתת לו תירס, יש תירס חי לא יבש בקלחים.
מי שאמר שיהיה טוב הלך ולא השאיר תאריך.
כי כבר עכשיו טוב...
כי כבר עכשיו טוב...