שלום יש לי זוג ג'אקו
השאלה שלי היא כמה פירות וירקות לתת להם?
איזו כמות?
ובנוסף לכך אותו דבר אם תערובת השרייה?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מינון כמויות אוכל שונות
מנהל: מפקחים
-
רז פרוזניק
- בקיעה

- שם פרטי:: יש כינוי
Re: מינון כמויות אוכל שונות
תערובת השרייה 3-4 פעמים בשבוע ופירות או ירקות ממליץ כל יום
מה הם אוכלים היום? מה בסיס המזון שלהם כופתיות או תערובות זרעים?
-
רז פרוזניק
- בקיעה

- שם פרטי:: יש כינוי
הם על בסיס אכילת כופתיות
אני מעוניין לדעת איזה כמות של אוכל לתת להם בייחס לכופתיות בקשר להשרייה וסלט פירות וירקות
הכוונה שלי כמה גרם נגיד של השרייה לתת להם בייחס של הכופתיות שהם כל הזמן אוכלים?
אני מעוניין לדעת איזה כמות של אוכל לתת להם בייחס לכופתיות בקשר להשרייה וסלט פירות וירקות
הכוונה שלי כמה גרם נגיד של השרייה לתת להם בייחס של הכופתיות שהם כל הזמן אוכלים?
לזוג ג'אקו אתה יכול לתת כף גדושה של השרייה פעמיים שלוש בשבוע.
פירות וירקות צריך לתת כמות קטנה בהתחלה, פעמיים עד שלוש פעמים בשבוע ולראות כמה הם אוכלים ומה נשאר, לפי זה לתת בהמשך.
כל זוג יאכל בצורה שונה את התוספות ולכן צריך לבדוק מהי הכמות. כדאי לתת כמות כזאת שתאכל ולא ישארו הרבה שאריות.
כשהבסיס הוא כופתיות אפשר לשחק קצת יותר עם התוספים מאחר ואת רוב המרכיבים הנחוצים הם מקבלים מהכופתיות.
פירות וירקות צריך לתת כמות קטנה בהתחלה, פעמיים עד שלוש פעמים בשבוע ולראות כמה הם אוכלים ומה נשאר, לפי זה לתת בהמשך.
כל זוג יאכל בצורה שונה את התוספות ולכן צריך לבדוק מהי הכמות. כדאי לתת כמות כזאת שתאכל ולא ישארו הרבה שאריות.
כשהבסיס הוא כופתיות אפשר לשחק קצת יותר עם התוספים מאחר ואת רוב המרכיבים הנחוצים הם מקבלים מהכופתיות.