ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

הסתגלות לאקלקטוס

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: הסתגלות לאקלקטוס

שליחה על ידי eli_lea »

את מדברת על נוצות הפלומה, בהמשך הנשירה תפחת במידה גדולה, עדיין יהיו תקופות בעונה שתראי אותן יותר מבדרך כלל.
אבל הכמות תהיה פחותה עכשיו.

לגבי ספרי נגד ריסוס. לא ממליץ בלשון המעטה. בחנויות רוצים למכור וגורמים לאנשים להבין שהתוכי שלהם זקוק לזה. הרבה מאוד מתפתים
כי מי רוצה לראות את התוכי מתגרד? אבל לתוכי בבית זה נדיר שהוא יפגע מכנימות או טפילים ואם כן צריך לקחתו לוטרינר שיאבחן איזה סוג ויתן טיפול פשוט אבל טיפול נכון.
כל התכשירים האלה מכילים כימיקלים שמזיקים לתוכי. על אותו עיקרון אני תמיד שואל האם המוכר בחנות חופף בשמפו נגד כינים רק בשביל שאולי הוא ידבק. ולמוכר יש מאיפה להידבק.

אהבתי ששמת לב לתאריך התפוגה של התכשיר, אנשים לא תמיד שמים לב לכך ( גם עם מזון לתוכי ) ולעיתים המוכרים מנסים לשכנע שזה בכלל לא חשוב. תאריך התפוגה בכל מוצר זה הדבר החשוב ביותר. הוא נקבע כדי להגן על המשתמש מחומרים שעלולים להתקלקל ולגרום נזק בריאותי.
גלי1806
ביצה
ביצה

שליחה על ידי גלי1806 »

שאלה לגביי המזון
איזו כמות של כופתיות כדאי לקנות 4 ק"ג או 10 ק"ג?
אמרו לי בחנות ש10 ק"ג מקבל עובש..זה נכון? השק הגדול עולה 300 והקטן 160 מה כדאי??
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אני לא יודע באילו כופתיות ומה התוקף שלהן. אם המוכר אומר שהכופתיות מקבלות עובש הייתי די נזהר לרכוש ממנו.
בתוכישופס אנו מחזיקים מזון עם תוקף של עד סוף 2016 (כרגע) ומעולם לא נתקלתי במזון עם עובש אצלנו.
אנשים רוכשים כופתיות בכמויות של 5 ק"ג וכופתיותבשקים של 18 ק"ג ומעולם לא שמעתי על בעייה של טריות או עובש.
או שתרכשי במקום אחר או שתבדקי היטב את התוקף ואת האופן שבו מאכסנים את המזון בחנות.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”