ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

חטיף לתוכי

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
sahar5177
ביצה
ביצה

חטיף לתוכי

שליחה על ידי sahar5177 »

אני משחק עם התוכים שלי(קוקטיילית וזוג ציפורי אהבה מסוג פישרים) ואני רוצה ''לפנק'' אותם בחטיף מדי פעם.
יש לי את האוכל שלהם:כופתיות דוחן חמניה פירות וירקות... הייתי רוצה לדעת אם יש סוג של אוכל שתוכים ממש אוהבים?
סתם דוגמא לכלבים יש חטיפים מיוחדים שהם מתים על הטעם שלהם בהרבה יותר מהאוכל הרגיל שהם אוכלים.

שאלות נוספות אם אפשר:
הזוג ציפורי אהבה שלי הם האכלת יד שניהם האם הם יכולים בכל זאת להתרבות? ואם כן האם כשזה יקרה הם יהפכו לפרא?
הקוקטיילית שלי היא האכלת יד ואני משחק איתה הרבה מאוד אבל בכל זאת בא לי להביא לה בן זוג כדי שלא תהיה בודדה.
אמרו לי שכדי שהם יתרבו אני צריך להביא לה זכר פרא, האם זה נכון? והאם כשהם יתרבו היא תהפוך לפרא?

תודה מראש, סהרתמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: חטיף לתוכי

שליחה על ידי eli_lea »

בצ'ופרים אפשר להשתמש בשקדים , אגוזים, גרעינים ואפילו פרי שהתוכי אוהב מאוד. כל מה שאין לו ביום יום בכלי האוכל והוא אוהב מאוד אפשר להשתמש בו כצ'ופר.
ישנם חטיפים לתוכים מסוגים שונים, חלקם טובים וחלקם פחות, חטיפים באיכותץ טובה אתה יכול למצוא בתוכי שופס בקישור הבא:
חטיפים לתוכים

ציפורי האהבה שלך יכולים להתרבות, הם לא יהפכו לפרא אך יתכן שבהלך ההטלות הדגירה וגידול הגוזלים הם יהפכו טריטוריאלים יותר ופחות חברותיים. זה תלוי ברמת ההחתמה והקשר ביניכם, ישנם תוכים האכלות יד שממשיכים להתנהג כרגיל עם המגדלים גם בזמן הריבוי.

לקוקטילית שלך אתה יכול ואפילו עדיף להביא תוכי האכלת יד כמוה. לא תהיה להם בעייה להתרבות והסיכוי שההחתמה שלהם תתקלקל פחותה בהרבה מאשר כשתביא זכר פרא.
על אף הדעה הרווחת שתוכים מוחתמים מתקשים להתרבות אין זה נכון. כאשר תוכים מוחתמים נקשרים לבן או בת זוג הם יתרבו ללא בעייה. הזיווג, ההטלה והאכלת הגוזלים באה להם באופן טבעי והם עושים זאת ללא בעייה.
sahar5177
ביצה
ביצה

שליחה על ידי sahar5177 »

תודה על התשובה בהחלט אשתמש בה אתה יכול לא לאשר את הנושא שלי בקניה ומכירה כי אני צריך לשנות את הקניה שלי לאחר תגובתך?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

תשלח הודעה חדשה ויאשרו לך.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”