חשבתי על ציפור אהבה האכלת יד שמצאתי ביד שתיים או על קוקטייל .
אני עדיין בהתלבטות מה כדאי לי לקנות ...אני רוצה שהיא תביא לי ללטף ושתבוא ליד שלי ושאני יוכל לאלף אותה .כמובן שאני ישקיע בה .
אני רוצה להשים אותה בחדר שלי זה לא יעשה לי בלאגן?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איזה תוכי כדי לי לקנות להתחלה?
מנהל: מפקחים
Re: איזה תוכי כדי לי לקנות להתחלה?
לדעתי תוכי קוקטיל יתאים יותר, שניהם חמודים אבל הציפור אהבה הרבה יותר פעילה וקופצנית.
כדי לרכוש תוכי מתאים שתוכל ללטף אותו עליך לוודא שהתוכי חברותי, מאפשר לך ללטף אותו ולמגדל ואינו נראה מפוחד או מאיים כשמתקרבים אליו.
אם תשים אותו בכלוב מתאים ותדאג לנקות באופן שוטף את הכלוב אין בעייה שהתוכי ישהה בחדר והניקיון ישמר.
כדי לרכוש תוכי מתאים שתוכל ללטף אותו עליך לוודא שהתוכי חברותי, מאפשר לך ללטף אותו ולמגדל ואינו נראה מפוחד או מאיים כשמתקרבים אליו.
אם תשים אותו בכלוב מתאים ותדאג לנקות באופן שוטף את הכלוב אין בעייה שהתוכי ישהה בחדר והניקיון ישמר.
אני חדש בגידול תוכים אבל אנסה לעזור לך:
יש לי קוקטיילית האכלת יד וגם ציפורי אהבה האכלת יד.
קוקטייל הוא יותר רגוע והרבה פחות רועש אני מאוד מחובר לקוקטיילית שלי זה תוכי מאוד מפונק ואוהב מגע.
ציפור אהבה זו ציפור שרצוי להביא לה בן זוג אפילו אם היא האכלת יד,עושה המון אבל המון רעש! אבל הם חמודים ומאוד מאוד מאוד יפים.
אם לא מפריע לך רעש אתה יכול להשים אותו בחדר אבל הוא צריך קצת שמש(לא בטוח). אתה גם צריך לקחת בחשבון לכלוך וריח שיש בגידול תוכים.
שיהיה לך בהצלחה אני מגדל תוכים חודשיים אני חדש. אם אתה צריך עזרה אתה יכול לדבר איתי אני אעזור לך מנקודת מבט של מתחיל.
יש לי קוקטיילית האכלת יד וגם ציפורי אהבה האכלת יד.
קוקטייל הוא יותר רגוע והרבה פחות רועש אני מאוד מחובר לקוקטיילית שלי זה תוכי מאוד מפונק ואוהב מגע.
ציפור אהבה זו ציפור שרצוי להביא לה בן זוג אפילו אם היא האכלת יד,עושה המון אבל המון רעש! אבל הם חמודים ומאוד מאוד מאוד יפים.
אם לא מפריע לך רעש אתה יכול להשים אותו בחדר אבל הוא צריך קצת שמש(לא בטוח). אתה גם צריך לקחת בחשבון לכלוך וריח שיש בגידול תוכים.
שיהיה לך בהצלחה אני מגדל תוכים חודשיים אני חדש. אם אתה צריך עזרה אתה יכול לדבר איתי אני אעזור לך מנקודת מבט של מתחיל.
קוקוטייל.
קוקוטייל
ממליץ על קוקטייל או תוכון אוסטרלי או תוכון אנגלי