ג'אז התוכית שלנו (ג'אקו בת 5) עפה מהמרפסת ביום שישי 18/04/14 ברחוב הציונות באשקלון... הנוצות שלה גזורות חלקית כך שלא יכול להיות שהיא עפה רחוק.
מאתמול המשפחה כולה מחפשת אותה, הילדים לא הסכימו לישון ועד אמצע הלילה עוד שוטטו באזור הבית וקראו לה, ישנו כמה שעות ובשש בבוקר חזרו לחפש.
הילדים מתגעגעים בטרוף, בעיקר איתי שפשוט גדל איתה מגיל אפס עד ארבע
היא לא מפסיקה לדבר כך שקשה לי להאמין שמישהו לא הבחין בה כבר
כל מי ששמע משהו בבקשה שיעדכן, המוצא יקבל פרס כספי
שבת שלום
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אבד תוכי מסוג ג'אקו באשקלון ביום שישי 18/04/14
מנהל: מפקחים
Re: אבד תוכי מסוג ג'אקו באשקלון ביום שישי 18/04/14
לא להפסיק לחפש, אם יש צורך לתלות מודעות, לבקר אצל וטרינרים בסביבה, חנויות חיות וכו'. לידע את השכנים אולי ראו משהו.
היא יכולה להיות באחת המרפסת בבניין או על עץ בסביבה.
עצות למציאת תוכי אובד
היא יכולה להיות באחת המרפסת בבניין או על עץ בסביבה.
עצות למציאת תוכי אובד
לא התייאשנו, חיפשנו בכל השכונה, בשדות בסביבה, עברנו בית בית ברדיוס של קילומטר... יום שישי חיפשנו מהצהריים עד אמצע הלילה עם הפסקה קצרה לקידוש והמשכנו.
ביום שבת הילדים קמו בשש בבוקר ויצאו לחיפוש נוסף, תלו פליירים, עברו חצר חצר ועדיין לא מצאנו
במוצ"ש יצאנו לסרט, חזרנו לקראת אחת בלילה ושוב חיפשנו אני ואישתי
בשלב הזה כבר התייאשנו והבנו שלא נראה אותה שוב
עלינו הביתה, פתחתי את המרפסת, היה כבר אחרי אחת בלילה, הבית שלי הוא בית בודד מוקף ווילות, הסתכלתי מקומה שישית וניסיתי להקשיב אולי לשמוע אותה בגלל השקט מסביב
הבחנתי בחצר רחוקה בעץ דקל מואר בפנס רחוב, עורבים למרות השעה המאוחרת בלילה צללו על העץ פעם אחר פעם, קראתי לאישתי שתשקיף על העץ וירדתי לרכב, טסתי למקום ועל העץ ראיתי את ג'אז
היא נראתה מבוהלת, חבולה וחלשה והעורבים המשיכו לצלול עליה למרות שהייתי שם.
קראתי לה אבל היא פחדה לזוז, הבן שלי הצטרף אליי, ניסינו להושיט לה מקל ארוך כדי שתעלה עליו, היא נבהלה ועפה משם ישר למרפסת של השכן.
הערנו את השכן המסכן באחת וחצי בלילה וג'אז ישבה שם במרפסת. היא שוב אצלנו!
פשוט שמחה שאי אפשר לתאר, טלפונים להורים שלי, הילדים לא יכלו לישון מרוב התרגשות, המשפט הראשון שלה היה "שלום ג'אז" איך שהרמתי אותה ומיד כשהילדים חיבקו אותה "או כפרה"... מדהים
לא נראה שהיא אכלה משהו יומיים ובטח לא שתתה כי היא הייתה צמאה בטרוף.
היום היא כבר אחרי מקלחת טובה, נראית מעולה ושבעה ונראית כאילו לא קרה כלום... רק שעכשיו היא פוחדת לעוף, לא עפה אפילו מטר בבית ומחפשת חיבוקים ותשומת לב
ניסים קורים לפעמים!
חג שמח אלי ולאה היקר, התוכי שלנו מדהים ואנחנו לא שוכחים שהוא מאיפה הוא בא - ממך כמובן.
חג שמח לכולם.
ביום שבת הילדים קמו בשש בבוקר ויצאו לחיפוש נוסף, תלו פליירים, עברו חצר חצר ועדיין לא מצאנו
במוצ"ש יצאנו לסרט, חזרנו לקראת אחת בלילה ושוב חיפשנו אני ואישתי
בשלב הזה כבר התייאשנו והבנו שלא נראה אותה שוב
עלינו הביתה, פתחתי את המרפסת, היה כבר אחרי אחת בלילה, הבית שלי הוא בית בודד מוקף ווילות, הסתכלתי מקומה שישית וניסיתי להקשיב אולי לשמוע אותה בגלל השקט מסביב
הבחנתי בחצר רחוקה בעץ דקל מואר בפנס רחוב, עורבים למרות השעה המאוחרת בלילה צללו על העץ פעם אחר פעם, קראתי לאישתי שתשקיף על העץ וירדתי לרכב, טסתי למקום ועל העץ ראיתי את ג'אז
היא נראתה מבוהלת, חבולה וחלשה והעורבים המשיכו לצלול עליה למרות שהייתי שם.
קראתי לה אבל היא פחדה לזוז, הבן שלי הצטרף אליי, ניסינו להושיט לה מקל ארוך כדי שתעלה עליו, היא נבהלה ועפה משם ישר למרפסת של השכן.
הערנו את השכן המסכן באחת וחצי בלילה וג'אז ישבה שם במרפסת. היא שוב אצלנו!
פשוט שמחה שאי אפשר לתאר, טלפונים להורים שלי, הילדים לא יכלו לישון מרוב התרגשות, המשפט הראשון שלה היה "שלום ג'אז" איך שהרמתי אותה ומיד כשהילדים חיבקו אותה "או כפרה"... מדהים
לא נראה שהיא אכלה משהו יומיים ובטח לא שתתה כי היא הייתה צמאה בטרוף.
היום היא כבר אחרי מקלחת טובה, נראית מעולה ושבעה ונראית כאילו לא קרה כלום... רק שעכשיו היא פוחדת לעוף, לא עפה אפילו מטר בבית ומחפשת חיבוקים ותשומת לב
ניסים קורים לפעמים!
חג שמח אלי ולאה היקר, התוכי שלנו מדהים ואנחנו לא שוכחים שהוא מאיפה הוא בא - ממך כמובן.
חג שמח לכולם.
וואיי עשית לי את היום, אני אומר לך כשקראתי רק חיכיתי לראות שהסוף טוב. אתה יודע שבכל פעם אני שומע שוב ושוב על
תוכים שבורחים, חלקם שלי חלקם של אחרים, זה כואב, ואני במצבים כאלה אני גם לא יכול להוסיף על הצער ולומר
" אמרתי לכם לגזור נוצות" ואני אומר את זה בכל פעם כשאני נותן הדרכה כשרוכשים ממני גוזל ובכל פעם ששואלים אותי כאן על גבי הפורום.
אז קודם כל מרגש מאוד לשמוע שג'אז חזרה והיא בידיים בטוחות. אני יודע כמה זה קשה לאבד תוכי ויכול להזדהות עם
כל אחד שמספר שהתוכי שלו ברח, הקושי הגדול הוא של הילדים אבל לא רק, נתקלתי במבוגרים שהזילו דמעות, לכן אני שוב אומר, גיזרו נוצות תעופה, זה עבור הביטחון של התוכי שלכם, כדי שלא ימצא את עצמו בסיטואציה שאתה מספר עליה.
מאחל לכם חג שמח
תוכים שבורחים, חלקם שלי חלקם של אחרים, זה כואב, ואני במצבים כאלה אני גם לא יכול להוסיף על הצער ולומר
" אמרתי לכם לגזור נוצות" ואני אומר את זה בכל פעם כשאני נותן הדרכה כשרוכשים ממני גוזל ובכל פעם ששואלים אותי כאן על גבי הפורום.
אז קודם כל מרגש מאוד לשמוע שג'אז חזרה והיא בידיים בטוחות. אני יודע כמה זה קשה לאבד תוכי ויכול להזדהות עם
כל אחד שמספר שהתוכי שלו ברח, הקושי הגדול הוא של הילדים אבל לא רק, נתקלתי במבוגרים שהזילו דמעות, לכן אני שוב אומר, גיזרו נוצות תעופה, זה עבור הביטחון של התוכי שלכם, כדי שלא ימצא את עצמו בסיטואציה שאתה מספר עליה.
מאחל לכם חג שמח

שלום,
קראתי ללא נשימה !
הכי מלחיץ בעולם לאבד תוכי שאתה קשור איליו!!!
קרה לי לא מזמן, זו חוויה קשה (בנס, גם אצלי, הקטנטנה חזרה הבייתה) .
כל הכבוד שלא וויתרתם,
מעכשיו (לקח גם לעצמי ולכל באי הפורום) להקפיד- להקפיד - להקפיד לקצוץ נוצות !!!!!!
כל הכבוד לשכן שפתח לכם את הדלת,
ואיזה כייף שהסוף טוב !
קראתי ללא נשימה !
הכי מלחיץ בעולם לאבד תוכי שאתה קשור איליו!!!
קרה לי לא מזמן, זו חוויה קשה (בנס, גם אצלי, הקטנטנה חזרה הבייתה) .
כל הכבוד שלא וויתרתם,
מעכשיו (לקח גם לעצמי ולכל באי הפורום) להקפיד- להקפיד - להקפיד לקצוץ נוצות !!!!!!
כל הכבוד לשכן שפתח לכם את הדלת,
ואיזה כייף שהסוף טוב !