ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

זוג גאקו מידע

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
BeN2
ביצה
ביצה

זוג גאקו מידע

שליחה על ידי BeN2 »

אני מעוניין להביא זוג זאקויים ורציתי לשאול מה הכלוב המתאים להם לרבייה ?
בית הטלה אני יודע שבצורת L
יש להם עונה או שהם מתרבים כל השנה?
כמה ביצים הם מטילים בכל הטלה?
מה מידת הרעש שלהם?
ומה המחירים שלהם?
רז פרוזניק
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

Re: זוג גאקו מידע

שליחה על ידי רז פרוזניק »

כלוב לזוג ג'אקו צריך להיות בגודל של לפחות 1 מ' על 1 מ' על 1 מ'
כלוב מעולה לזוג ג'אקו זה כלוב בסביבות 2 מ' רוחב על 1 מ' על 1 מ'
אפשר להוריד קצת מהגובה למשל במקום 1 מ' לעשות 70-80 ס"מ, עומק לפחות 60 הכי קצת, מומלץ 1 מ', בסדר 70-80
רוחב מומלץ כמה שיותר כרגיל כמו העומק- 1 מ' בסדר, 2 מ' מעולה
ג'אקואים מתרבים בדרך כלל כל עונה באביב כמו רוב שאר בעלי הכנף אך יכולים לעשות עוד סבב הטלה, במיוחד אם תקח את הביצים אחרי שהוטלו להדגרה ואז יהיה להם זמן להתרבות ולהטיל שוב
בכל הטלה יש 3-4 ביצים בממוצע, אך לא כולם יכולות להיות פוריות, למשל הזוג ג'אקואים שלי הטילו ארבע ביצים ממנה אחת כנראה נאכלה כי כנראה לא הייתה פוריה, יש לי עוד ביצה שעוד לא בקעה אך בעזרת השם אולי תבקע היום תמונה ויש שני גוזלים בינתיים
זוגות ג'אקו בין אם פרא ובין אם אכלת יד מידת הרעש שלהם ממש נמוכה, אם הם פרא או אכלת יד הם ישרקו מידי פעם, ואם הם אכלת יד כנראה ידברו לפעמים אבל הכל יחסית ממש בשקט
זוג ג'אקו ממוצע עולה 5500, תבדוק אם זה אם בדיקות מין ומחלות
זוג עובד (מטיל ביצים ולאחר מכן בוקעים גוזלים- ביצים פוריות) אם היסטוריה של גוזלים ובדיקות מין ומחלות יכול לעלות מ 6500 הכי קצת ואפילו 10000
את שלי קניתי עם 3 ביצים, בלי בדיקות מין ומחלות שזו טעות, בלי עבר היסטוריה אך בגלל שהעברנו אותם עם הביצים למקום חדש הם כנראה הפסיקו לדגור אך יכול להיות שהביצים היו פוריות, כיום הם מטילים ביצים (-4) ומהם בקעו כרגע שני גוזלים ושוב בעזרת השם אולי תבקע היום עוד ביצה אחת תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: זוג גאקו מידע

שליחה על ידי eli_lea »

רז ענה לך יפה, בנושא הרעש אני רוצה להוסיף / לתקן, אל תסמוך על כך שתביא זוג שקט, רוב הזוגות רועשים
עד רועשים מאוד, במיוחד בעונה. זוגות פרא נחשבים לרועשים יותר אך גם זוגות מוחתמים לשעבר יכולים להיות רועשים מאוד.
מצרף לך מאמר שכתבתי בנוגע לריבוי ג'אקו:
גידול וריבוי זן הג'אקו
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”