ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה בקשר לדררה
מנהל: מפקחים
שאלה בקשר לדררה
רציתי לדעת משו לגבי מינים של דררות
ידוע שהזכר מבדילים אותו אם פס על הצוואר ,רציתי לדעת איך מתחיל להופיע הפס הוא יוצא כל הפס במכה אחד או שלאט לאט הוא מתחיל לצאת?
תודה על העזרה
ידוע שהזכר מבדילים אותו אם פס על הצוואר ,רציתי לדעת איך מתחיל להופיע הפס הוא יוצא כל הפס במכה אחד או שלאט לאט הוא מתחיל לצאת?
תודה על העזרה
Re: שאלה בקשר לדררה
הפס בהתחלה בהיר ולאחר מכן הולך ונעשה כהה יותר.
ובמשך כמה זמן הוא נעשה כהה יותר
זה משתנה מתוכי לתוכי, יכול להימשך חודש ועד מספר חודשים לקבלת הגוון. לעיתים מופיע פס בהיר גם אצל נקבות.
בגרות מינית אצל הדררות בגיל שנה ושמונה חודשים עד גיל שנתיים וחצי.
בגרות מינית אצל הדררות בגיל שנה ושמונה חודשים עד גיל שנתיים וחצי.
פשוט אמרו לי שיש לי שתי נקבות ,אבל עכשיו אני רואה שיש להם פס לבן בהיר כזה בצוואר
זה לא אומר שהם לא צודקים אבל קשה לדעת אם הן לא הגיעו לגיל בגרות.
לנקבות יש טבעת בהירה מאוד לעומת הזכר שיש לו טבעת שחורה שסביבה טבעת ורודה כחולה.
ישנם סימנים נוספים שאפשר על ידם להעריך האם מדובר בנקבה או זכר, למשל הזכר יפתח מעט את כנפיו בצורת לב, הראש של הזכר מעט מרובע והצבע באיזור הלחיים בוהק יותר, רגליו של הזכר דקות יותר ורגלי הנקבות עבות יותר.הפנים של הנקבות מעוגלים יותר והמקור פחות בולט, הזנב של הנקבות קצר יותר משל הזכר.
שוב, אלו סימנים כלליים ואי אפשר לדעת בוודאות לפני הבגרות אלא אם עושים בדיקת דם DNA.
לנקבות יש טבעת בהירה מאוד לעומת הזכר שיש לו טבעת שחורה שסביבה טבעת ורודה כחולה.
ישנם סימנים נוספים שאפשר על ידם להעריך האם מדובר בנקבה או זכר, למשל הזכר יפתח מעט את כנפיו בצורת לב, הראש של הזכר מעט מרובע והצבע באיזור הלחיים בוהק יותר, רגליו של הזכר דקות יותר ורגלי הנקבות עבות יותר.הפנים של הנקבות מעוגלים יותר והמקור פחות בולט, הזנב של הנקבות קצר יותר משל הזכר.
שוב, אלו סימנים כלליים ואי אפשר לדעת בוודאות לפני הבגרות אלא אם עושים בדיקת דם DNA.
יש להם כמו פס לבן כזה סביב הצוואר,וצורת הראש כמו שאתה אומר הוא טיפה שונה