לפני שלושה ימים רכשתי גוזל גאקו בן כחודש ושלושה שבועות (נולד ביום 29.1.2015). משקלו כ 290 גרם. הגוזל אוכל 3 פעמים ביום, כל פעם 25 סמק של דייסה. הוא נמצא מרבית הזמן (למעט רגעים של כרבע שעה 3 פעמים ביום) באומנת בטמפ של 29.
לגוזל תיאבון והוא נראה טוב - הוא גם עולה במשקל. ההתייעצות היא לגבי הציוץ שלו: הוא מצייץ כל פעם שהוא שומע אותנו או רואה אותנו דרך האומנת. גם אחרי שקיבל אוכל הוא מצייץ במשך חצי שעה ולוקח לו זמן להירגע. אציין כי האומנת נמצאת במקום בו הוא רואה תנועה ושומע את בני המשפחה.
האם זהו מצב טבעי כי הוא רוצה להיות איתנו. אם כן האם מתישהו זה אמור להיפסק.
קישור לסרטון וידאו שהעלתי ליוטיוב
http://youtu.be/p_t6EZ8gKHk
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גוזל גאקו "בוכה"
מנהל: מפקחים
Re: גוזל גאקו "בוכה"
הסירטון רשום כ"פרטי" תהפוך אותו ל"ציבורי" כדי שנוכל לצפות ולענות.
התוכי מחפש קירבה ויחס, ישנם כאלה "בכיינים" . נסה לתת לו יחס ליטופים וכו' בדיוק מתי שהוא לא משמיע את הקולות והוא שקט.
קבלת יחס כשהגוזל משמיע את קולות הבכי ילמדו אותו די מהר שהקולות משפיעים וגורמים לכם להגיע אליו.
לאחר הגמילה בדרך כלל התוכי מפסיק עם הקולות שמושמעים.
יתכן שהתוכי גם רעב והמזון אינו מספיק לו.
השאלה הנשאלת היא מה היחס מים אבקה שאתה נותן לו. ML25 למשקלו זה מעט נמוך אך עדיין סביר. אך אם היחס אינו
נכון המזון מתעכל מהר מידי והתוכי נשאר רעב מאחר והוא אינו מקבל את כמות המזון המתאימה.
התוכי בדוק למחלות?
קבלת יחס כשהגוזל משמיע את קולות הבכי ילמדו אותו די מהר שהקולות משפיעים וגורמים לכם להגיע אליו.
לאחר הגמילה בדרך כלל התוכי מפסיק עם הקולות שמושמעים.
יתכן שהתוכי גם רעב והמזון אינו מספיק לו.
השאלה הנשאלת היא מה היחס מים אבקה שאתה נותן לו. ML25 למשקלו זה מעט נמוך אך עדיין סביר. אך אם היחס אינו
נכון המזון מתעכל מהר מידי והתוכי נשאר רעב מאחר והוא אינו מקבל את כמות המזון המתאימה.
התוכי בדוק למחלות?
תודה על התשובה
התוכי נבדק למחלות
לגבי המזון אעלה ל 30 סמק...הבכי הינו גם לאחר קבלת האוכל וכשהזפק מלא. הדייסה שניתנת סמיכה ולא נוזלית
חוץ מלהתעלם מהבכי - האם יש הצעה נוספת?
מדוע לדעתך כשהתוכי נגמל הבכי בד"כ נפסק
התוכי נבדק למחלות
לגבי המזון אעלה ל 30 סמק...הבכי הינו גם לאחר קבלת האוכל וכשהזפק מלא. הדייסה שניתנת סמיכה ולא נוזלית
חוץ מלהתעלם מהבכי - האם יש הצעה נוספת?
מדוע לדעתך כשהתוכי נגמל הבכי בד"כ נפסק
הבכי לא קשור לתחושת השובע, הבכי של הגוזלים מביע את התלות שלהם בפני הוריהם, מין העברת מידע להורים ( במקרה זה אתה והמשפחה) שימו לב, אני כאן, אני זקוק לכם. ישנם גוזלים תלותים יותר ותלותים פחות וזה מתבטא בבכי שאנחנו רואים בסרטון.
ככל שהתוכי גדל והופך עצמאי יותר הוא פחות תלותי, הוא פחות זקוק להאכלות ופחות חושש מכך שלא ידעו שהוא זקוק להשגחה והאכלה.
הבכי הזה הוא מובנה, בדיוק כפי שגור חתולים מיילל בימיו הראשונים כדי שהאם תשמע אותו ותחזור אליו.
תעלה לו את כמות המזון בכמה פעמים. שים לב לטמפרטורה שבה אתה מאכיל. חשוב מאוד לא לעבור את ה 42 מעלות.
אני מתאר לעצמי שיש לך ניסיון והערות שלי הן לטובת מגדלים בכלל.
בהצלחה.
ככל שהתוכי גדל והופך עצמאי יותר הוא פחות תלותי, הוא פחות זקוק להאכלות ופחות חושש מכך שלא ידעו שהוא זקוק להשגחה והאכלה.
הבכי הזה הוא מובנה, בדיוק כפי שגור חתולים מיילל בימיו הראשונים כדי שהאם תשמע אותו ותחזור אליו.
תעלה לו את כמות המזון בכמה פעמים. שים לב לטמפרטורה שבה אתה מאכיל. חשוב מאוד לא לעבור את ה 42 מעלות.
אני מתאר לעצמי שיש לך ניסיון והערות שלי הן לטובת מגדלים בכלל.
בהצלחה.