ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

תוכי קוקטייל לא אוכל מהיד

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
slipy
ביצה
ביצה

תוכי קוקטייל לא אוכל מהיד

שליחה על ידי slipy »

שלום, יש לי תוכי קוקטייל כבר שבוע (בן 3 וחצי חודשים) והוא עולה אלי מתי שאני שם לו את היד ונותן לי ללטף אני יכול לגעת לו בכל מקום חוץ מתחת לכנפיים....

ואני רוצה להתחיל לאלף אותו על התרגיל "מטרה" אבל יש בעיה אחת:

שאני בא להביא לו צופר (גרעין) מהיד שלי הוא לא מנסה אפילו לאכול אותו אבל אם אני שם את זה על הרצפה אז הוא ישר אוכל...

אז אני לא יכול לאלף אותו אם לא בא לו לאכול את הצופר...

מה אפשר לעשות?

תודה :)
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: תוכי קוקטייל לא אוכל מהיד

שליחה על ידי eli_lea »

ברוך הבא,

נסה להרגיל אותו לאכול מכף היד. שים גרעינים על כף היד ( כמות) והנח את היד על הריצפה. אם הוא מתחיל לאכול לאחר מספר פעמים צמצם את מספר הגרעינים ובכל פעם קרב את היד עם הגרעינים לתוכי. זה תהליך אבל אם יש לך סבלנות תצליח.
אתה משתמש בקליקר?
slipy
ביצה
ביצה

שליחה על ידי slipy »

55 כתב:ברוך הבא,

נסה להרגיל אותו לאכול מכף היד. שים גרעינים על כף היד ( כמות) והנח את היד על הריצפה. אם הוא מתחיל לאכול לאחר מספר פעמים צמצם את מספר הגרעינים ובכל פעם קרב את היד עם הגרעינים לתוכי. זה תהליך אבל אם יש לך סבלנות תצליח.
אתה משתמש בקליקר?
אני עדיין לא קניתי קליקר אבל אני עומד לקנות...
אז רק שהוא יצליח לאכול לי מהיד להתחיל לאלף אותו? ובינתיים לתת לו לאכול לי מהיד?

תודה :)
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

לפני שמתחילים בפעולת האילוף צריך לעבוד על הקשר שבינך לבין התוכי, רק כשהתוכי ירגיש בטוח במחיצתך יאכל מהיד וירגיש נינוח
תהליך האילוף יזרום.
לא חייבים לאלף עם קליק, את אותה פעולה שהקליקר עושה ( השמעת קול ) אתה יכול לעשות, חשוב לשמור על אותה מילה, למשל "טוב" ובאותו טון דיבור.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”