שלום לכולם, תודה על הפורום המעניין ודייריו הנחמדים.
איזה כלוב מומלץ לתוכי ג'אקו כדי שירגיש טוב?
אני מכיר את התשובה "הכי גדול שאתה יכול"... אנו נשתדל להוציא אותו מהכלוב ככל האפשר, אבל סביר להניח שרוב היום (08:00-16:00) הוא יהיה בכלוב.
אז מה הגודל הנכון לסוג זה של תוכי כדי שירגיש נוח ומרוצה את פרק הזמן הזה? האם A11 מספיק טוב?
תודה רונן
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איזה כלוב מתאים לג'אקו
מנהל: מפקחים
Re: איזה כלוב מתאים לג'אקו
שלום רב וברוך הבא,
כלובים TS11-2 או TS11-1 יכולים להתאים מבחינת גודל. הם פחות או יותר בגודל של ה A11 אך משודרגים יותר.
למשל ב A11 הרגיל אין למעלה רשת מעל למגש עליון, כך שהתוכי יורד למגש ועושה לא מעט בלאגן. בכלובים החדשים שציינתי כבר יש רשת הגנה וזה הבדל עצום בנוחות ובניקיון.
אם יש לך תקציב גדול יותר ומקום אז A19 או A19-2
כלובים TS11-2 או TS11-1 יכולים להתאים מבחינת גודל. הם פחות או יותר בגודל של ה A11 אך משודרגים יותר.
למשל ב A11 הרגיל אין למעלה רשת מעל למגש עליון, כך שהתוכי יורד למגש ועושה לא מעט בלאגן. בכלובים החדשים שציינתי כבר יש רשת הגנה וזה הבדל עצום בנוחות ובניקיון.
אם יש לך תקציב גדול יותר ומקום אז A19 או A19-2
Re: איזה כלוב מתאים לג'אקו - האם עדיף A19
תודה על התגובה.
האם הוא יחיה באושר ועושר ב TS11 במידה שרוב מרכז היום הוא בכלוב?
האם ה A19 ישפר משמעותית את מצבו? בסך כל ההוצאה ההבדל במחיר לא כזה משנה.
כן משנה שאני חי עם כלוב ענק מול הפרצוף ועם הרווח לתוכי הוא שולי אז חבל.
בברכה ותודה על העזרה.
רונן
האם הוא יחיה באושר ועושר ב TS11 במידה שרוב מרכז היום הוא בכלוב?
האם ה A19 ישפר משמעותית את מצבו? בסך כל ההוצאה ההבדל במחיר לא כזה משנה.
כן משנה שאני חי עם כלוב ענק מול הפרצוף ועם הרווח לתוכי הוא שולי אז חבל.
בברכה ותודה על העזרה.
רונן
Re: איזה כלוב מתאים לג'אקו
ההבדל בין ה TS 11 לבין ה A19 זה תוספת של 20 ס"מ ברוחב הכלוב, העומק נשאר זהה.
חשוב שגם הסביבה תרגיש די נוח עם הכלוב בבית, אם התחושה תהיה שכלוב גדול תקוע מול הפרצוף וזה עלול להפריע אפשר להסתדר גם עם
TS11 בסך הכל הכלוב מאפשר לתוכי להתנועע והוא בנוי בצורה נוחה.
חשוב שגם הסביבה תרגיש די נוח עם הכלוב בבית, אם התחושה תהיה שכלוב גדול תקוע מול הפרצוף וזה עלול להפריע אפשר להסתדר גם עם
TS11 בסך הכל הכלוב מאפשר לתוכי להתנועע והוא בנוי בצורה נוחה.