ש לי גוזל דררה כבן חודשיים. נמצא אצלי פחות משבוע.
ביום הראשון נתתי לו קצת דייסה ואכל. יום לאחר מכן נתתי לו קצת מלפפון גמבה ומלון והוא אכל קצת וכשניסיתי לתת לו דייסה הוא כבר לא רצה וסובב את הראש
עכשיו נתתי לו כופתיות, גרעינים וזרעים מלפפון וכלום.. אם הוא נוגע במשהו, הוא אוכל קצת ומפסיק וגם זה רק מהיד.
הדבר היחיד שהוא עוד אוכל לבד והולך אליו בכלוב זה המלון שתליתי לו.
בנוסף הוא גם ממש מנומנם. הוא ישן ברוב השעות של היום.
חיצונית הוא נראה בריא והכל תקין, כל היום משחקים איתו ומדברים אליו.
אין לי מושג מה לעשות.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גוזל דררה לא אוכל
מנהל: מפקחים
Re: גוזל דררה לא אוכל
מה הוא אכל לפני שהבאת אותו הבייתה? הוא אכל רק דייסה או שגם אוכל מוצק? ואם אכל אוכל מוצק אז איזה סוג?
-
nirbarlevi89
- ביצה

הי מעיין, בדיוק פירסמתי תגובה למישהו בנושא,
אני בדיוק מביים תהליך עם גודל דררה ובעוד כמה ימים אשחרר אותו...
הנה כמה טיפים שיעזרו לך... את הדייסת גוזלים תכין ממים רותחים ותחכה שהטמפרטורה שלה תרד ל 38-35 מעלות ואז תיתן החמימות של הדייסה מפתה אותו לאכול... דבר נוסף אם הוא בן חודשיים הייתי מנסה לתת לו ענבים חתוכים אבל לא להגזים כי זה המון סוכר...
אם הוא לא תוקפני הייתי מתחיל תהליך של חברות בינכם במידה אותה מתכנן לגדל אותו... שחק איתו הרבה תשאיר אותו מחוץ לכלוב ברוב היום ותיתן לו אוכל תוך כדי משחק...
קח בחשבון שוטרינר תוכים מקצועי לא כל כך יעזור לך כי זה מין פולש ויש מטרה לדלל את האוכלוסיה בארץ...
ולכן אתה מוזמן לשלוח לי תמונות שלו וגם תנסה לצלם מקרוב את אזור הפנים ואת פתח הצואה תוכל לשלוח לי את התמונות ואנסה לעזור לך לשלול בעיות רפואיות
כמו כן תאגיד חופשי להתקשר ולשאול שאלות...
0542902002
ניר.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
אני בדיוק מביים תהליך עם גודל דררה ובעוד כמה ימים אשחרר אותו...
הנה כמה טיפים שיעזרו לך... את הדייסת גוזלים תכין ממים רותחים ותחכה שהטמפרטורה שלה תרד ל 38-35 מעלות ואז תיתן החמימות של הדייסה מפתה אותו לאכול... דבר נוסף אם הוא בן חודשיים הייתי מנסה לתת לו ענבים חתוכים אבל לא להגזים כי זה המון סוכר...
אם הוא לא תוקפני הייתי מתחיל תהליך של חברות בינכם במידה אותה מתכנן לגדל אותו... שחק איתו הרבה תשאיר אותו מחוץ לכלוב ברוב היום ותיתן לו אוכל תוך כדי משחק...
קח בחשבון שוטרינר תוכים מקצועי לא כל כך יעזור לך כי זה מין פולש ויש מטרה לדלל את האוכלוסיה בארץ...
ולכן אתה מוזמן לשלוח לי תמונות שלו וגם תנסה לצלם מקרוב את אזור הפנים ואת פתח הצואה תוכל לשלוח לי את התמונות ואנסה לעזור לך לשלול בעיות רפואיות
כמו כן תאגיד חופשי להתקשר ולשאול שאלות...
0542902002
ניר.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
35-38 מעלות זה אוכל "קר" המינימום צריך להיות 38 מעלות כאשר המקסימום -41-42 מעלות.9532 כתב: את הדייסת גוזלים תכין ממים רותחים ותחכה שהטמפרטורה שלה תרד ל 38-35 מעלות
סתם המצאה, לא יודע מאיפה הגעת למסקנה, כל וטרינר תמחה בבעלי כנף יטפל בתוכי בתמורה לתשלום.9532 כתב:קח בחשבון שוטרינר תוכים מקצועי לא כל כך יעזור לך כי זה מין פולש ויש מטרה לדלל את האוכלוסיה בארץ...
אין אפשרות לקבוע על פי תמונות או אפילו בדיקה ויזואלית אצל וטרינר מומחה האם התוכי נשא של מחלה או שהוא בריא!9532 כתב:ולכן אתה מוזמן לשלוח לי תמונות שלו וגם תנסה לצלם מקרוב את אזור הפנים ואת פתח הצואה תוכל לשלוח לי את התמונות ואנסה לעזור לך לשלול בעיות רפואיות
כל מיני סטיגמות והטעיות שנכתבים ללא בדיקה או מידע מקדים גורמים למגדלים חדשים לבצע טעויות.
יפה שאתה רוצה לעזור אבל חשוב שהמידע יהיה נכון אמין ועדכני.
אגב, שיחרור הדררה שטיפלת בו מגיל צעיר לטבע כנראה יחרוץ את גורלו.