בעיקרון אם לתוכים נוח בצד השמאלי מן הסתם הם ירגישו בטוחים יותר אם תאי ההטלה יהיו בצד שלהם.
בסופו של דבר הם יתרגלו לכך שהתאים בצד השני ויעברו אבל אם תעביר את התאים יתכן שהם ירגישו נוח יותר לבחון אותם מהר יותר.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הסתגלות לכלוב
מנהל: מפקחים
Re: הסתגלות לכלוב
אז אתה אומר שכדאי להעביר את התא ?
תעשה לפי התחושות שלך, אני יכול לייעץ לך מכאן עד מחר, בסופו של דבר אתה מולם, מול הכלוב, רואה את ההתנהגות שלהם, לכן אני
מציע שתעשה מה שאתה מרגיש, אתה העלית מחשבה מסויימת והיא יכולה להיות נכונה, אבל גם יתכן שיש להם רתיעה מהתאים. אם למשל תעביר את התאים והם יעברו למקל ממול אז כנראה שתצטרך להמתין בסבלנות להסתגלות.
בסך הכל הם חדשים אצלך ולכן קשה לקבוע, אני אישית הייתי מחכה שבוע ואז מתחיל להסיק מסקנות.
אפשר גם לנסות ולשים מזון ליד מקל העמידה השני ולנסות להרגיל אותם אליו.
מציע שתעשה מה שאתה מרגיש, אתה העלית מחשבה מסויימת והיא יכולה להיות נכונה, אבל גם יתכן שיש להם רתיעה מהתאים. אם למשל תעביר את התאים והם יעברו למקל ממול אז כנראה שתצטרך להמתין בסבלנות להסתגלות.
בסך הכל הם חדשים אצלך ולכן קשה לקבוע, אני אישית הייתי מחכה שבוע ואז מתחיל להסיק מסקנות.
אפשר גם לנסות ולשים מזון ליד מקל העמידה השני ולנסות להרגיל אותם אליו.
תודה על התשובה
והמכלי אוכל נמצאים בצד השני של הכלוב ,זאת אומרת שהם מידי פעם עולים על המקל רק בשביל אחיזה קטנה בשביל להגיע לאוכל אבל לא יותר מזה
ובסופו של דבר העברתי את התא
הם לא תבהלו ועברו מקל או משהו אחר
הם על אותו מקל ,אני מאמין שיבוא לאחד מהם האומץ להתקרב לתא לאט לאט עד שיכנסו אליו
והמכלי אוכל נמצאים בצד השני של הכלוב ,זאת אומרת שהם מידי פעם עולים על המקל רק בשביל אחיזה קטנה בשביל להגיע לאוכל אבל לא יותר מזה
ובסופו של דבר העברתי את התא
הם לא תבהלו ועברו מקל או משהו אחר
הם על אותו מקל ,אני מאמין שיבוא לאחד מהם האומץ להתקרב לתא לאט לאט עד שיכנסו אליו
נשאר רק להמתין בסבלנות