שלום, קניתי דררה זכר לפני כשבועיים
בינתיים הוא אוכל לי מהיד דרך הסורגים או כשהכלוב פתוח והוא עומד עליו ואני מגיש לו חתיכת פרי/ירק.
כשאני מנסה לקרב את האצבע שיעלה הוא פשוט בורח או מנסה לנשוך ורק אם הוא בפינה ואין לו ברירה אז הוא עולה על היד. יש לציין שאחרי שהוא כבר עולה על היד אז הוא נרגע ונותן לי ללטף אותו בראש(עוצם עיניים ונהנה מזה), בגב וגם בבטן וברגליים קצת.
איך אני יכול לגרום לו לרצות לעלות על האצבע מרצונו החופשי ?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
התנהגות דררה
מנהל: מפקחים
Re: התנהגות דררה
זמן תרגולת וסבלנות, נסה לרכוש את אמונו בכך שלא תכפה עליו מגע בכוח. תרגל איתו "עלה ורד" מסטנד או מעמד אחר
מספר דקות ביום.
בקישור הבא הסבר לגבי תרגול לעליה וירידה:
Re: אילוף תוכון אוסטרלי
מספר דקות ביום.
בקישור הבא הסבר לגבי תרגול לעליה וירידה:
Re: אילוף תוכון אוסטרלי
תודה על התשובה
יש לי כלוב שנפתח מלמעלה וכשאני פותח אותו והתוכי נעמד על המוט העליון כמו סטנד הוא בורח או מנסה לנשוך בכל פעם שאני מקרב את היד. לכן אין אפשרות לתרגל "עלה ורד" כרגע. הדרך היחידה לגרום לו להתקרב ליד היא לפתות אותו בגרעין או צ'ופר ואז הוא ממש מותח את הצוואר כדי להגיע לצ'ופר
יש לי כלוב שנפתח מלמעלה וכשאני פותח אותו והתוכי נעמד על המוט העליון כמו סטנד הוא בורח או מנסה לנשוך בכל פעם שאני מקרב את היד. לכן אין אפשרות לתרגל "עלה ורד" כרגע. הדרך היחידה לגרום לו להתקרב ליד היא לפתות אותו בגרעין או צ'ופר ואז הוא ממש מותח את הצוואר כדי להגיע לצ'ופר
תמשיך לתת צ'ופרים ואל תלחץ עליו יותר מידי, תן לו עוד זמן להסתגל לסביבה ואליך.