ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
היי חברים קוראים לי ג'ורג' ואני בן 19,אני מרכז בתנועת כנפיים של קרמבו במשך שנתיים כנפיים של קרמבו זה תנועת נוער אשר משלבת ילדים רגילים וילדים על צרכים מיוחדים.במשך השנתיים האלה הכרתי המון אנשים בינהם אנשים שונים מאיתנו שהם בעצם בדיוק כמונו..במשך 10 שנים אני מגדל ציפורים קונה מתרבים מוכר כבר אותו תהליך כל שנה לפני יומיים החלטתי לנסות משהו חדש משהו שהוא קצת מחוץ לקופסה כהיום יש המון ילדים עם צרכים מיוחדים שהיו מתים לקבל חיית מחמד תוכי כלשהו אבל בגלל המצב הכלכלי של ההורים זה לא נותן להם יצרתי קצת קשר ומצאתי ילדה מתוקה שהחלום שלה זה תוכי כלשהו אבל בגלל המצב הכלכלי של המששפחה אף פעם לא יצא לה לקבל..כמובן שמעבר לקבלת תוכי זה גם הוצאות של וטרינר ובדיקות חשבתי גם על זה ישלי חבר בצפון שהוא וטרינר השותף שלי מגדל קוניורים יילו סיידר וכל מניי סוגים אז עשינו מין יום מיוחד שנסענו לקחנו גוזל גמול עוד חבר נתן כלוב גדול עם עגלה שק גדול של אוכל ונסענו אלייה האמוציות והשמחה שנוצרה במשפחה שלה זה אני לא יכול לתאר היום הזה נתן לי המון אנרגיות כמובן עכשיו שאני לא יכול לעזור לכל המדינה אבל למי שאני יוכל אני..אז חברים אם יש כאן אנשים שמגדלים תוכונים בלהקה או ציפורי אהבה כמובן צעירים שעוד אפשר להרגיל אותם ליד ומעונינים למסור תוכי או שתיים או אפילו למכור בסכום סמלי כי אני כבר לא מגדל יש כמה ילדים שממש היו שמחים לקבל אני ממש ישמח אם מישהו אחד לפחות יענה לי כמובן שזה לא חובה ואני מדגיש שוב שאני מוכן לקחת אותם גם בסכום סמלי..תודה מראש ואחלה סופש..