ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

מעוניין להכניס נקבה לקוקטיל שלי לצורך רבייה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
idans
ביצה
ביצה

מעוניין להכניס נקבה לקוקטיל שלי לצורך רבייה

שליחה על ידי idans »

היי,

קודם כל הינה 2 תמונות של הקוקטיל שלי.

תמונה
תמונה

יש לי מספר שאלות.

1. איך נקרא הסוג הזה של הקוקטיל וכמה הוא שווה במידה והייתי מוכר אותו? מדובר בקוקטיל זכר פרא בן 3 בערך.
2. אני מעוניין להביא לו נקבה גם שלא יהיה לבד וגם בשביל רבייה. האם כל סוג קוקטיל שאביא יהיה בסדר לרבייה?
3. העין הימנית שלו נראית טיפה פחות נקייה מסביב לעומת העין השמאלית, האם זה תקין או שהוא צריך להיבדק?

תודה!
idans
ביצה
ביצה

Re: מעוניין להכניס נקבה לקוקטיל שלי לצורך רבייה

שליחה על ידי idans »

תמונה עם קצת יותר זום על העין:
http://i.imgur.com/XtqMAKd.jpg
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

1. נראה וויט פייס פייד. ( פנים לבנות פייד). לגבי מחירים, לא מתמצא כל כך במחירים אך כפרא בסביבות 150 ש"ח -200ש"ח לדעתי
2. אפשר לצרף לו כל סוג של נקבת קוקטיל ללא בעיה.

3.מסביב לעין יש לו בעיה, יתכן שמדובר בטפילים שגרמו לכך או שהייתה לו דלקת. בכל מקרה אם זה משתנה או מחמיר כדאי לקחת לטיפול.
idans
ביצה
ביצה

שליחה על ידי idans »

תודה על התשובות. צירפתי לו נקבה אפורה ונראה שהם מסתדרים ביחד.

יש לי שאלה נוספת.
התוכים שלי נמצאים בחוץ ועכשיו בחורף נורא קר בחוץ, האם הם מסתדרים בקור הזה? אני גר באיזור הקריות.

תודה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

תוכים מסתדרים בתנאי הקור בארץ, אבל חשוב לספק להם הגנה מרוח פרצים ומגשם. ראשית לוודא שהם לא נרטבים ויש להם גגון שמגן עליהם, מעבר לזה ממליץ לכסות את אחורי וצידי הכלוב ולהשאיר את החזית פתוחה. כך אתה מונע משבי רוח חזקים.
בימים מאוד מאוד סוערים אפשר לסגור גם את החזית. צריך לזכור ולא להשאיר את החזית סגורה בימים חמים כדי שהכלוב יתאוורר ולא יהפוך לחממה.

בהצלחה עם הנקבה החדשה.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”