ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

שדרגתי לתוכית שלי את הכלוב

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
beers
ביצה
ביצה

שדרגתי לתוכית שלי את הכלוב

שליחה על ידי beers »

אורך הכלוב עם הענפים הוא 2.5 מטר. עדיין לא סיימתי לבנות את זה כי נגמרו לי הענפים. אני מעוניין לקשור ענפים נוספים לגובה שיגיעו כמעט עד התקרה ובניהם לתלות סולם חבלים. משני צידי הכלוב אני מעוניין לתלות שתי נדנדות עץ גדולות שינצלו את החלק התחתון של הכלוב/סטנד הזה. בשביל זה אני אלך בסוף השבוע לכרות ענפים נוספים מעצי אקליפטוס.

כפי שאפשר גם לראות בתמונה, הדלת של הכלוב קשורה ואי אפשר לסגור אותה. לפני קצת יותר משנה כשהבאתי הביתה את התוכית שלי הבטחתי לעצמי שאני לעולם לא אסגור אותה בתוך כלוב והיא תהיה משוחררת 24 שעות ביממה בתוך חדר ריק מדברים שיכולים לסכן אותה. לפי דעתי סגירת תוכים בתוך כלוב גורמת להם לבעיות נפשיות ומלחיץ אותם וזה לא צריך להיות ככה.

תמונה

ובתמונה הזו התוכית שלי מטיילת בפארק:
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: שדרגתי לתוכית שלי את הכלוב

שליחה על ידי eli_lea »

יפה מאוד, אהבתי. רק שים לב לארונות, מן הסתם יש אפשרות שהתוכי תכרסם את הדלתות והידיות.. על אף שיש לה מלא עצים הם לרוב נמשכים למקומות האלה. שים לב לכך שעל אף שעכשיו יש לה מרחב גדול עדיין כדאי ורצוי לשים ולתלות צעצועים או דברים שיכולים לגרום לה עניין ולהתעסק בהם. נשמח לעדכונים בהמשך.

הוקפץ לאחרונה על ידי eli_lea בתאריך 12 ספטמבר 2016 20:24.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”