הרגע שלחתי תגובה למה היא לא מופיעה,
עבדתי קשה לכתוב ובחשיבה וזה לא מופיע,
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הכלוב שלי
מנהל: מפקחים
Re: הכלוב שלי
[quote="55";p="20945"][quote="957";p="20943"]מצטער להגיד...
צפיפות מחרידה[/quote]
איך הגעת למסקנה
[/quote]
קצת צחוק מה יש ?
צפיפות מחרידה[/quote]
איך הגעת למסקנה
[/quote] קצת צחוק מה יש ?
אליאב ידידי,עם שליחת ההודעה המערכת מציגה לך הודעה שנשלחה באותו זמן הודעה של משתמש
אחר,המערכת שואלת האם אתה מעוניין לתקן את הודעתך או לשלוח את ההודעה,לחיצה שוב על שלך שולחת את ההודעה
מחדש המשך הלאה ללא לחיצה מבטלת את ההודעה,מצטער כך פועלת המערכת,יש לשים לב שלאחר שליחת ההודעה מקבלים את הודעת המערכת "ההודעה נשלחה בהצלחה".
פשוט לשים לב להודעות כי חבל מאוד.
VUNDIESEL יש לנו את פורום דיבורים כמו חול לצחוקים,אתה מוזמן להעלות חיוכים לחברי הפורום.
אחר,המערכת שואלת האם אתה מעוניין לתקן את הודעתך או לשלוח את ההודעה,לחיצה שוב על שלך שולחת את ההודעה
מחדש המשך הלאה ללא לחיצה מבטלת את ההודעה,מצטער כך פועלת המערכת,יש לשים לב שלאחר שליחת ההודעה מקבלים את הודעת המערכת "ההודעה נשלחה בהצלחה".
פשוט לשים לב להודעות כי חבל מאוד.
VUNDIESEL יש לנו את פורום דיבורים כמו חול לצחוקים,אתה מוזמן להעלות חיוכים לחברי הפורום.
אחלה, תודה רבה על התגובות.
מקווה שהתוכים ימשיכו להתרבות, הן הקוקטיילים והן התוכונים.
מקווה שהתוכים ימשיכו להתרבות, הן הקוקטיילים והן התוכונים.
כלוב מרווח במקום מוצל.
עבודה יפה מאוד.
הרבה הצלחה והנאה.
עבודה יפה מאוד.
הרבה הצלחה והנאה.