ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

בדיקת דם

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
Parrot1301
ביצה
ביצה
שם פרטי:: יש כינוי

בדיקת דם

שליחה על ידי Parrot1301 »

וטרינר עושה בדיקות דם לתוכי בשביל מחלות? וכמה זה עולה?
והתוכי שלי מתעטש זה אומר שהוא חולה הוא לא התקלח לפני סתם ככה התעטש זה אומר שהוא חולה או שלא ?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

Re: בדיקת דם

שליחה על ידי eli_lea »

וטרינרים עושים בדיקות למחלות. יש לבדוק שהוטרינר מתמחה בתוכים מאחר וישנם וטרינרים שלא מטפלים בבעלי כנף.
וטרינרים שונים גובים מחירים שונים לכן יש להתקשר למרפאה ולשאול עלויות.
תוכי מתעטש ממגוון סיבות, יתכן בגלל גירוי במערכת הנשימה, אולי אבק ואולי משהו נתקע לו בנחיר...
לא כל עיטוש מצביע על בעיה בריאותית. לתוכי חולה ישנם מספר סימפטומים, למשל העיטושים מלווים בנוזלת, עיניים דומעות, חוסר תיאבון או תיאבון יתר, לעיתים קרובות התוכי מגלה סימני אפטיות ולא מגיב לסביבה.
Parrot1301
ביצה
ביצה

שליחה על ידי Parrot1301 »

eli_lea כתב: 10 יולי 2018 17:54 וטרינרים עושים בדיקות למחלות. יש לבדוק שהוטרינר מתמחה בתוכים מאחר וישנם וטרינרים שלא מטפלים בבעלי כנף.
וטרינרים שונים גובים מחירים שונים לכן יש להתקשר למרפאה ולשאול עלויות.
תוכי מתעטש ממגוון סיבות, יתכן בגלל גירוי במערכת הנשימה, אולי אבק ואולי משהו נתקע לו בנחיר...
לא כל עיטוש מצביע על בעיה בריאותית. לתוכי חולה ישנם מספר סימפטומים, למשל העיטושים מלווים בנוזלת, עיניים דומעות, חוסר תיאבון או תיאבון יתר, לעיתים קרובות התוכי מגלה סימני אפטיות ולא מגיב לסביבה.
מה זאת אומרת לא מגיב לסביבה ? ואת הנזלת רואים בתור רטוב בנוצות?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

לא מגיב לסביבה אומר שהתוכי לא פעיל, כשאתה מתקרב אליו למשל הוא לא זז או מסתכל עליך.
נזלת זה מהאף ולא קשור לנוצות.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”