ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

ילד עצוב..

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
GALD
ביצה
ביצה

ילד עצוב..

שליחה על ידי GALD »

שלום קוראים לי גל ויש לי שתי פרסונטות קניתי אותם מכספי שאני לא עובד כי אני קטן ואת כול דמי הכיס שלי הוצאי על התוכים קניתי הכול למעט הכלוב אחי הביא לי מחבר שלו לפי דעתי ממי שקניתי את התוכים הוא עבד עלי והביא לי שתי זכרים או שתי נקבות ואני לא יודע מה לעשות להחזיר אני לא יכול וחשבתי אולי אני יקנה זכר ונקבה ממישהו אמין כאן בפורום

תודה לאחי שעזר לי לכתוב
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: ילד עצוב..

שליחה על ידי eli_lea »

שלום GALD וברוך הבא,

מדוע אתה חושב שהתוכים הם שני זכרים או שתי נקבות?
לידע כללי,בציפורי אהבה ומשפחתם אין אפשרות לזהות את מין התוכי,הזיהוי יכול להיעשות ע"י בדיקות דם אצל וטרינר
או לחילופין קניית זוג "מוכח" כלומר זוג שהנקבה הטילה ביצים ונמצא שהם פוריות.
ישנם מגדלים אשר מבצעים זיהוי ע"י מישוש עצמות האגן של התוכי,אצל הנקבה המפתח גדול יותר ועצמות האגן גמישות יותר
אך גם בבדיקה זו הטעויות רבות ולכן אין להסתמך על בדיקה זו.
אני מציע לך להתעודד מכך שעשית צעד ראשון ויש לך תוכים,תנסה להינות מהם ללמוד כיצד הן פועלות,מתקשרות,מתנקות
וכו'.

בהצלחה.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”