ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה בבחירת צורת כלוב וסוגי התוכים
מנהל: מפקחים
עזרה בבחירת צורת כלוב וסוגי התוכים
שמי רוני
אני רוצה לבנות כלוב בגודל של 200X200X70 איזה סוגי תוכים ניתן לגדל בקבוצהאו האם כדאי לחלק הכלוב יהי ה חיצוני
כמו כן האם ניתן לשלב עם פינקים
רוני
אני רוצה לבנות כלוב בגודל של 200X200X70 איזה סוגי תוכים ניתן לגדל בקבוצהאו האם כדאי לחלק הכלוב יהי ה חיצוני
כמו כן האם ניתן לשלב עם פינקים
רוני
Re: עזרה בבחירת צורת כלוב וסוגי התוכים
היי רוני וברוך הבא,
בחרת לקבוע גודל כלוב ולפי הגודל לאכלס בתוכים מתאימים,אני חושב שחשוב יותר מגודל הכלוב להחליט
קודם איזה סוגי תוכים מושכים אותך,איזה סוגים מתאימים לסביבה בה אתה גר (בעיות רעש) מהו התקציב הכולל שהינך יכול
להרשות לעצמך לרכישת התוכים,כלומר אני יכול להציע לך לאכלס את חציו בתוכונים ואת חציו בציפורי אהבה אך הרעש עלול להפריע
ועוד סיבות שונות,לכן אני חושב שכדאי שתתמקד יותר במספר סוגים ואז יקל עלינו לעזור לך להגיע להחלטה.
בחרת לקבוע גודל כלוב ולפי הגודל לאכלס בתוכים מתאימים,אני חושב שחשוב יותר מגודל הכלוב להחליט
קודם איזה סוגי תוכים מושכים אותך,איזה סוגים מתאימים לסביבה בה אתה גר (בעיות רעש) מהו התקציב הכולל שהינך יכול
להרשות לעצמך לרכישת התוכים,כלומר אני יכול להציע לך לאכלס את חציו בתוכונים ואת חציו בציפורי אהבה אך הרעש עלול להפריע
ועוד סיבות שונות,לכן אני חושב שכדאי שתתמקד יותר במספר סוגים ואז יקל עלינו לעזור לך להגיע להחלטה.
ראשית תודה על התשובה אני חשבתי על מזמרים בתחילה והבנתי שלא ניתן לשלב איתם
והאם הם חזקים לתנאי חוץ. ולכן חשבתי בתור מתחיל ללכת על ציפורי אהבה והאם ניתן לשלב איתם פינקים
רוני
והאם הם חזקים לתנאי חוץ. ולכן חשבתי בתור מתחיל ללכת על ציפורי אהבה והאם ניתן לשלב איתם פינקים
רוני
שלום לכולם
אני מחפש נקבה מסוג סוויפט האם ידוע למישהו על מגדל או מיהו שמעונין למכור?
רוני
אני מחפש נקבה מסוג סוויפט האם ידוע למישהו על מגדל או מיהו שמעונין למכור?
רוני
ציפורי אהבה לא נתנים לשילב עם תוכים אחרים, אלא אם כן הכלוב ממש גדול כמו 300*300*300 נראה לי שכזה כלובב יהיה בסדר לשים עוד סוג איתם.(וראתי כבר כמה)
ציפורי אהבה הינם ציפורים אגרסביות השומרות בקנאות על איזור המחייה שלהן,לא הייתי ממליץ לערבב אותם עם סוגים
שונים ובמיוחד לא פינקים,לדעתי תן להם את שטח המחייה שלהן עם הפרדה וכך ייטב לכולם,בחלקו השני של הכלוב אתה יכול
לגדל פינקים ותוכונים ללא בעייה,אני חושב שגובה הכלוב די מתבזבז (2 מ') מאחר ולא ישתמשו בו,הייתי מציע לך לעשות את עומק הכלוב מטר במקום 70 ס"מ כך שייווצר לך 1X1X2 מטר ומחיצת הפרדה באמצע,כמובך שאפשר להשאיר את הכלוב ולעשות מחיצה לאורך כך שיתקבל 70X100X200 ס"מ שני כלובים מעולים,כמובן שתצטרך מחיצה ביניהם ומגש שהפסולת מלמעלה לא תרד למטה.
הכל לפי בחירתך.
שונים ובמיוחד לא פינקים,לדעתי תן להם את שטח המחייה שלהן עם הפרדה וכך ייטב לכולם,בחלקו השני של הכלוב אתה יכול
לגדל פינקים ותוכונים ללא בעייה,אני חושב שגובה הכלוב די מתבזבז (2 מ') מאחר ולא ישתמשו בו,הייתי מציע לך לעשות את עומק הכלוב מטר במקום 70 ס"מ כך שייווצר לך 1X1X2 מטר ומחיצת הפרדה באמצע,כמובך שאפשר להשאיר את הכלוב ולעשות מחיצה לאורך כך שיתקבל 70X100X200 ס"מ שני כלובים מעולים,כמובן שתצטרך מחיצה ביניהם ומגש שהפסולת מלמעלה לא תרד למטה.
הכל לפי בחירתך.
[quote="87";p="23510"]ציפורי אהבה לא נתנים לשילב עם תוכים אחרים, אלא אם כן הכלוב ממש גדול כמו 300*300*300 נראה לי שכזה כלובב יהיה בסדר לשים עוד סוג איתם.(וראתי כבר כמה)[/quote]
צודק ביותר.
צודק ביותר.
- אהרון
- גוזל

- שם פרטי:: אהרון אלבה
[quote="55";p="23512"][quote="87";p="23510"]ציפורי אהבה לא נתנים לשילב עם תוכים אחרים, אלא אם כן הכלוב ממש גדול כמו 300*300*300 נראה לי שכזה כלובב יהיה בסדר לשים עוד סוג איתם.(וראתי כבר כמה)[/quote]
צודק ביותר.[/quote]
לדעתי גם עם הכלוב כזה גדול פינקים לא יסתדרו עם ציפורי אהבה תוכונים יסתדרו
צודק ביותר.[/quote]
לדעתי גם עם הכלוב כזה גדול פינקים לא יסתדרו עם ציפורי אהבה תוכונים יסתדרו

תוכים מגדלים רק מאהבה