ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

עזרה בבחירת צורת כלוב וסוגי התוכים

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
rony
ביצה
ביצה

עזרה בבחירת צורת כלוב וסוגי התוכים

שליחה על ידי rony »

שמי רוני
אני רוצה לבנות כלוב בגודל של 200X200X70 איזה סוגי תוכים ניתן לגדל בקבוצהאו האם כדאי לחלק הכלוב יהי ה חיצוני
כמו כן האם ניתן לשלב עם פינקים
רוני
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: עזרה בבחירת צורת כלוב וסוגי התוכים

שליחה על ידי eli_lea »

היי רוני וברוך הבא,

בחרת לקבוע גודל כלוב ולפי הגודל לאכלס בתוכים מתאימים,אני חושב שחשוב יותר מגודל הכלוב להחליט
קודם איזה סוגי תוכים מושכים אותך,איזה סוגים מתאימים לסביבה בה אתה גר (בעיות רעש) מהו התקציב הכולל שהינך יכול
להרשות לעצמך לרכישת התוכים,כלומר אני יכול להציע לך לאכלס את חציו בתוכונים ואת חציו בציפורי אהבה אך הרעש עלול להפריע
ועוד סיבות שונות,לכן אני חושב שכדאי שתתמקד יותר במספר סוגים ואז יקל עלינו לעזור לך להגיע להחלטה.
rony
ביצה
ביצה

שליחה על ידי rony »

ראשית תודה על התשובה אני חשבתי על מזמרים בתחילה והבנתי שלא ניתן לשלב איתם
והאם הם חזקים לתנאי חוץ. ולכן חשבתי בתור מתחיל ללכת על ציפורי אהבה והאם ניתן לשלב איתם פינקים
רוני
שלום לכולם
אני מחפש נקבה מסוג סוויפט האם ידוע למישהו על מגדל או מיהו שמעונין למכור?
רוני
סמל אישי של משתמש
Niv
פלומה
פלומה

שליחה על ידי Niv »

ציפורי אהבה לא נתנים לשילב עם תוכים אחרים, אלא אם כן הכלוב ממש גדול כמו 300*300*300 נראה לי שכזה כלובב יהיה בסדר לשים עוד סוג איתם.(וראתי כבר כמה)
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

ציפורי אהבה הינם ציפורים אגרסביות השומרות בקנאות על איזור המחייה שלהן,לא הייתי ממליץ לערבב אותם עם סוגים
שונים ובמיוחד לא פינקים,לדעתי תן להם את שטח המחייה שלהן עם הפרדה וכך ייטב לכולם,בחלקו השני של הכלוב אתה יכול
לגדל פינקים ותוכונים ללא בעייה,אני חושב שגובה הכלוב די מתבזבז (2 מ') מאחר ולא ישתמשו בו,הייתי מציע לך לעשות את עומק הכלוב מטר במקום 70 ס"מ כך שייווצר לך 1X1X2 מטר ומחיצת הפרדה באמצע,כמובך שאפשר להשאיר את הכלוב ולעשות מחיצה לאורך כך שיתקבל 70X100X200 ס"מ שני כלובים מעולים,כמובן שתצטרך מחיצה ביניהם ומגש שהפסולת מלמעלה לא תרד למטה.
הכל לפי בחירתך.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

[quote="87";p="23510"]ציפורי אהבה לא נתנים לשילב עם תוכים אחרים, אלא אם כן הכלוב ממש גדול כמו 300*300*300 נראה לי שכזה כלובב יהיה בסדר לשים עוד סוג איתם.(וראתי כבר כמה)[/quote]

צודק ביותר.
סמל אישי של משתמש
אהרון
גוזל
גוזל
שם פרטי:: אהרון אלבה

שליחה על ידי אהרון »

[quote="55";p="23512"][quote="87";p="23510"]ציפורי אהבה לא נתנים לשילב עם תוכים אחרים, אלא אם כן הכלוב ממש גדול כמו 300*300*300 נראה לי שכזה כלובב יהיה בסדר לשים עוד סוג איתם.(וראתי כבר כמה)[/quote]

צודק ביותר.[/quote]
לדעתי גם עם הכלוב כזה גדול פינקים לא יסתדרו עם ציפורי אהבה תוכונים יסתדרו
תמונה
תוכים מגדלים רק מאהבה תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”